Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dobra byly juz tego typu pytania ale jakos katowic niepamietam ;) wiec pytam ;) Czy, jezeli tak to gdzie jest dobry sklep komputerowy z stuffem do owerclockingu.. np. WC, wiatraki, przejsciowki, moze jakies neony itp. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 www.4max.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a w ew wrocławiu jest coś takiego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 www.4max.com.pltylko trzeba tam pierw trafic :wink: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mam do 4max'a minutke spacerq z domu :) szkoda ze tam tak drooogo ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a jak tam trafic, jak daleko to jest powiedzmy od stawowej? To wszystko czym moga sie pochwalic katowice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a jak tam trafic, jak daleko to jest powiedzmy od stawowej? To wszystko czym moga sie pochwalic katowice ? :arrow: odwiec strone www.4max.com.pl, zobacz na jakiej ulicy miesci sie sklep i masz odpowiedz. uzyj rowniez opcji szukaj i poczytaj gdzie takie sklepy sie znajduja, pisane o tym bylo x razy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 juz tam bylem ale ulica mickiewicz nc mi niemowi wiec sie pytam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Hehe Mickiewicza jest na rogu Stawowej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a jak tam trafic, jak daleko to jest powiedzmy od stawowej?To wszystko czym moga sie pochwalic katowice ? 4max jest na LIGOCIE (rulez :wink: ) wiec od stawowej to ladny kawalek :lol: Jak trafic? Jesli masz auto to jedziesz do Ligoty (np ul. Kosciuszki lub Mikolowska), wpadasz na Panewnicka i skrecasz w prawo na wysokosci targu. Jak jeszcze sie bryki nie dorobiles to wsiadasz do busa nr 48,13 i 657 (juz nie pamietam :? ) i wysiadasz na przystanku kolo Telepizzy. Potem juz trafisz. Pozdrowka dla forumowiczow z Ligoty- wbrew pozorom jest nas tu troche 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 uooo drak ? z ligoty jestes ?:) ze tak se o/t troche zjade :D dorzuce ze mozesz wbijac w kazdy bus w centrum k-c ( przystanek kolo pekapa of kors) na ktorym pisze "akademiki MEDYK ,panewniki " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja jestem z Paderewy, ale do sklepiku na Ligocie to trafić troszkę trudno no ale po tele. dojechałem na miejsce, sklepik fajny a i obsługa kompetentna i miła, poza tym zawsze mozna sie wcześniej dogadać i podeślą towar do sklepiku w centrum, sam tak robiłem. pozdrawiam forumowiczów z Katowic :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 uooo drak ? z ligoty jestes ?:) ze tak se o/t troche zjade :D Ano tak :wink: Chociaz glownie to zyje w K-ce (ach, ta AE :evil: ), a w Ligocie tylko spie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja jestem z osiedla Manhattan, ale w Ligocie robiłem z vesperqiem juwenalia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Draak ja tesh jestem z AE :))) Jaki wydział? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...