Wosiu Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Jak w temacie, mam hp dv6000, dalem formata i nie odpala sie recovery manager. Chcialbym zgrac zawartosc partycji recovery na plytke zebym mogl z niej odzyskiwac. Jak to zrobic, szukalem i nie znalazlem. Pozdrawiam (mam teraz system zainstalowany nie od hp tak wiec nie mam softu do robienia recovery cd) Edytowane 28 Lipca 2007 przez Wosiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myxir Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jak w temacie, mam hp dv6000, dalem formata i nie odpala sie recovery manager. Chcialbym zgrac zawartosc partycji recovery na plytke zebym mogl z niej odzyskiwac. Jak to zrobic, szukalem i nie znalazlem. Pozdrawiam (mam teraz system zainstalowany nie od hp tak wiec nie mam softu do robienia recovery cd) Jeśli zrasz zawartość z ukrytej partycji to nic nie pomoże zrób tak Sciągnij Knopix 5.1 Zgraj na płyte w biosie włącz botoowanie z Płyty naciśnij przycisk odpowiedzialny za wybieranie urządzenie z którego odpali, czli SDA,HDA CD/DVD PAMIEĆ FLASH itd. Gdy załączy się Knopix załącz Konsole Shell I wpisz Parametry które znajdziesz na forum. Gdy to naprawisz wciśnij Alt+F10 i odzyskaj system gdy to zrobisz włącz eRecovery i wypal płytke z Factory Default i koniec, a tak po zatym nie usuwaj ukrytej Partycji, Bo zawsze CD ci sie rozpieprzy a dane tam zostana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...