sunok Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam. Rozebrałem wczoraj laptopa (Acer Aspire 5110) i zobaczyłem wolne gniazdo na coś... ? Może ktoś zidentyfikować to złącze i do czego to może służyć? W instrukcji nic na ten temat nie ma.... :( Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekx Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Minipcie. Tu masz takie karty: http://allegro.pl/10850_karty_minipci.html. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) EDIT by AK-105: Treść posta została usunięta ponieważ jej autor wstał rano lewą nogą i nie zastanowił się co pisał. Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony. Edytowane 29 Lipca 2007 przez AK-105 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Jak to jest minicpi to ja jestem zakonnicą Mi to wlasnie wyglada na mini pci tyle ze express ... Siostro :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:A_PCI_E...s_connector.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekx Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Przecież napisałem, że to minipciE! @AK-105: jak nie masz o czymś pojęcia to sie nie odzywaj. A jak Ci sie nie podoba temat to nie pisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunok Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 OK. Dzięki za wypowiedzi. Fakt to miniPCIE ::-) Szkoda że kart nie ma na to za dużo nie licząc Wifi. Dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Ooops. :oops: Zmylił mnie link do allegro. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. :mur: Niech Bóg będzie z wami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Siostro nastepnym razem sprawdz 3 razy zaczniesz sie z kogos smiac ;) Jakbys mial jaja to bys zostawil post w ktorym wysmiewales sie z innego usera :lol: Zacieranie sladow zbrodni jest smieszne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Siostro nastepnym razem sprawdz 3 razy zaczniesz sie z kogos smiac ;) Jakbys mial jaja to bys zostawil post w ktorym wysmiewales sie z innego usera :lol: Zacieranie sladow zbrodni jest smieszne... Wyśmiewanie czyichś błędów też... Koniec OT :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...