BOB Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam pytanko. Czy tempa w jakiej pracuje np. proc wpływa na jego wydajność :?: :?: Słyszałem, że kiedy tempa spada poniżej zera to wydajność wzrasta bez O/C :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 chyba zera bezwzględnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Spoko tylko pytam, to nie moja teoria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 :arrow: temp. proca ponizej zera - to jakies nie porozumienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 fajnie jakby dalo sie osiagnac 0 bez uzycia cieklego azotu :> choc temp ok 20 to calkiem niezle osianiecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no 20 bylo by spoko ja mialem 26-27 bez @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no 20 bylo by spoko ja mialem 26-27 bez @a bude musze miec zamknieto zeby miec takie temparatury przy otwartej wzrasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: moja najnizsza temp. jaka osiagnelem na konfiguracji jak ponizej (aluminiowy cooler), przy otwartym oknie ;) to 21*. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 fajnie jakby dalo sie osiagnac 0 bez uzycia cieklego azotu :> choc temp ok 20 to calkiem niezle osianiecie...A FC? co to za bzdury, pewnie ze wydajnosc wzrasta wraz z obnizaniem sie temp proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Dlaczego wydajność miała by wzrastać??? W nizszych temperach procesory lepiej się podkrecają i tyle. Jednak proc tak samo taktowany bedzie niezależnie od temperatury(jeżeli będzie wogóle pracował) tak samo wydajny. No chyba że rozmawiamy o efekcie nadprzewodnosci w temperaturze zera absolutnego, albo dysponujesz aparaturą pozwalajacą na wychwycenie wpływu temperaturowego współczynnika rozszerzalności liniowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mam Celerona 1.7GHz. Poczatkowo temp dochodzila do 62st C. Teraz chodzi okolo 44-50... Co z tym 0 to chyba jakies bzdury... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ja nie dawno jak nalałem zimnej wody do Wc to temp miałem przez minute 12 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...