LCC Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Gra Mercenaries 2: World in Flames™ ukaże się w tym samym czasie na całym świecie w wersjach na cztery platformy – Xbox 360™, PlayStation®2, PlayStation®3 oraz PC! Premiera tego tytułu zapowiadana jest na Boże Narodzenie 2007 roku. „Niezależnie od wybranej platformy, Mercenaries 2: World in Flames dostarczy niezapomnianych wrażeń w widowiskowym otwartym świecie.” - powiedział Andrew Goldman, szef studia Pandemic Studios. „Wszystkie cztery platformy to doskonały sprzęt do interaktywnej rozrywki. Od samego początku projektujemy grę tak, aby podkreślała specyficzne zalety każdej z nich. W nowej grze zaproponujemy wybuchową mieszankę akcji i wolności w podejmowaniu decyzji.” „Jesteśmy dumni ze współpracy z Pandemic Studios. Ten zespół tworzy niewiarygodnie dobrą grę, która dosłownie powali na kolana graczy na całym świecie.” - dodał David DeMartini, wiceprezes i menedżer generalny EA Partners. Oficjalna strona: http://www.mercs2.com/weapons.php Zdjęcia: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10691&a=1 http://www.gamershell.com/ps3/mercenaries_...creenshots.html Filmiki: http://www.gametrailers.com/game/2799.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Nowe filmiki: http://www.gametrailers.com/player/23562.html Co jest, nie podoba Wam się ta gierka czy co? :) Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WildWolf Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nikomu sie nie chce zobaczyć co przedstawiają screeny :) Mi sie podoba nawet. Czekam na jakieś demo albo info o dacie premiery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Premiera dopiero na początku 2008? Ale warto czekać. http://www.gametrailers.com/player/26216.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Dobre czekać warto , ale ostatnio tyle się dobroci pojawiło :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 http://www.cdaction.pl/pokaz//1687/2 Gierka zapowiada sie bardzo dobrze. Już sie doczekać nie moge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Czy mi się player tnie czy framerate w grze jest tak kiepski? Gameplay z Xboxa 360 co by mogło to tłumaczyć. Grałem w jedynkę ale nie przypadła mi do gustu. Edytowane 4 Lipca 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Faktycznie smolowata ten filmik na ich stronie. Tutaj jest to samo w o niebo lepszej jakosci http://www.gametrailers.com/player/35862.html Co do samej gry to zapowiada sie ciekawie. Ten trzeci koles z taktyka overkill juz mi sie podoba. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Fajne :D Pewnie na dłuższą metę okaże się nudne ale już wiem, że na odstresowanie będzie mi się podobało. Niepotrzebnie wstawili tylko tego Nielsona (overkill'a) bo nikim innym nie będę grał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Kiedy to ma wyjść na PC? Bo widzę że na X360 już jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jak jest na X360 to i na PC powinno być.. Z tego co wiem to 5.09 ma wyjść w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dziś albo jutro premiera na świecie, 5 w europie czy w polsce nie pamiętam dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Niezła rozwalka w tej grze ;) chyba wszystko można zniszczyć. Czyste arcade i strzelaj we wszystko co się rusza. Duża mnogość broni i pojazdów. Pewnie fajne to jest w multi. Co do oprawy a/v to w zakładce video jest taka opcja "water reflects". Jak ją włącze to mam 10-12 fps i nie da się grać, jak jest wyłączona to stałe 60fps (bo mam włączone v-sync). Oczywiście cała reszta na maksa i rozdzielczość 1920x1080. Niestety nie mogę dać 1920x1200 bo gra jej nie obsługuje! tyko ma tryby 4:3 (wide) i aspect ratio (6:9 ?). Nie wiem o co chodzi z tymi odbiciami wody, ale może zastosowali ray tracing <lol>. Oprawa video jakaś taka z przed 2 lat... ogólnie gra padaka.. Jakbym miał 10-15 lat może bym w to zagrał, ale nawet w tamtym wieku miałem większe ambicje niż np. granie w tą grę ;] Edytowane 5 Września 2008 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Jeszcze nie grałem, ale gierca zbiera bardzo miłe recki. Idealna na rozluźnienie w deszczową pogodę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Ta gra to straszna PADAKA. -czysty arcade -grafika z przed kilku lat -nudne, monotonne -nie ma rozdzielczości 1440x900 jak sie zmodyfikuje plik ini to wraca do 640x480 -znowu jakaś wyspa tropikalna (uwzieli sie ostatnio na nie) Odradzam, odradzam Pograłem chwilkę i nieco zminiam zdanie nadal czysty arcade grafika nie jest taka zła :) tylko ze nie dziala mi aa poczatek był troche nudny teraz sie rozkreca można pograć :) Edytowane 6 Września 2008 przez Perun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Grafa BIEDNA jak na te wymagania.... zrobiliby na porządnym silniku (UT tak jak Gears of war) a nie na jakims [ciach!]ie.... poza tym.... NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDA.... nie robią już wciągających gier.... tylko jakies szhity dla bezmózgowców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Ciekawe od różnych serwisów gra dosatje mocne noty 8.8 7.9 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 assassins creed pewnie tez dostawal dobre noty, tak jak i crysis. AC to nuda, a crysis zwykla strzelanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 assassins creed pewnie tez dostawal dobre noty, tak jak i crysis.Obie zasłużenie.Jedna za całokształt(świetna fabuła choć i owszem -miewa dłużyzny) ,druga choćby za silnik(bijący na głowę U3) i stronę wizualną.Zwykłe strzelanki też są potrzebne -choćby tym co zapierniczają ciężko umysłowo.Aby się odstresowali :wink: .Choćby GoW(najzwyklejsza strzelanka i dla mnie nudna jak flaki z olejem). Marcenaries 2 dopiero wyszła więc może wstrzymamy się z ostateczną decyzją co do jej jakości?Jeszcze nikt jej chyba nie wyeksploatował porządnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Grafa BIEDNA jak na te wymagania.... zrobiliby na porządnym silniku (UT tak jak Gears of war) a nie na jakims [ciach!]ie.... poza tym.... NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDA.... nie robią już wciągających gier.... tylko jakies szhity dla bezmózgowców. Nie am jak ignorancja i brak zrozumienia. Mercenaries 2 to gra która ma za zadanie robić 1 rzecz dobrze, czyli wysadzać wszystko w powietrze. Jest to prymitywne a zarazem efektowne i daje dużo zabawy. Nikt przy zdrowych zmysłach nie oczekuje od tej gry fabuły na miarę Wiedźmina, dialogów z Fallout 2 czy Mass Effect, grafiki z Crysis (choć eksplozje to jedyne co wygląda bardzo dobrze). Widać ze czasem trzeba ludziom tłumaczyć rzeczy oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) przecież on tak samo jak @Perun, ledwo co włączył i wpada na forum oznajmić jakiego objawienia dostał Edytowane 6 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Widać ze czasem trzeba ludziom tłumaczyć rzeczy oczywiste.No owszem -niedługo zaczną się czepiać ,że szachy mają słabą grafikę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Co z tą grą, mamy port z PS2? Grafa cienka, textury są z PS2, a rozdziałki pod crt (nie ma natywnej 20-22") przez co gra wygląda jeszcze gorzej. Mysza lata jakbym grał na padzie (jak w oleju), zapomnijcie o szybkim celowaniu myszką :( Ogólnie gra nie jest zła, takie GTA czy Just Cause ;) Fajne filmiki, bardziej śmieszne niż poważne. Mozna wybrać jedną z trzech postaci, zmieniają się filmiki i troszkę dialogi na filmikach - tzn filmiki ogólnie są te same, ale z naszą postacią ;) Wiem, że zero składu, ale musze to jak najszybciej napisać, bo zaraz mi dziecko obudzą (śluby kurna i trąbią mi pod domem) ;) Można wyjść na ulicę i ukraść furę uprzednio wywalając właściciela. Cywila niby można zastrzelić, ale wygląda to tak, że upada w dziwnej pozie i po 3 sekundach wstaje i tak w koło lol. Zderzenia pojazdów są mierne, ale nic, albo fura leci na 10m w górę. Wali się na maksie w motor, a tego tylko lekko w bok i jedzie dalej. Grafa kiepska, sterowanie kiepskie, fizyka (nie pojazdów) nawet niezła, brak rozdziałek śmieszy w 08roku, aa załączone a nie ma, LIPA LEKKA. Szachy też mają mieć fajną grafę, mamy 08rok i mocne kompy, słabą grafę mogę mieć w telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Co z tą grą, mamy port z PS2? Grafa cienka, textury są z PS2, a rozdziałki pod crt (nie ma natywnej 20-22") przez co gra wygląda jeszcze gorzej. Ktoś naprawdę musiał na budżet uważać hihihi... Szachy też mają mieć fajną grafę, mamy 08rok i mocne kompy, słabą grafę mogę mieć w telefonie.Nie żartuj -nie o grafę w szachach chodzi to raz(a przynajmniej nie ma sensu się czepiać o nią jak masz porządne algorytmy) ,a dwa chodziło mi o czepialstwo kolesia i marudzenie wiec tytułem przykładu podałem :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Niektórzy chyba nie potrafia tego zrozumieć, ze gry w 2008 roku powinny bardzo ładnie wyglądać i zarazem wciągać jak gry produkowane w 1990. Niestety Mercenary 2 nie spełnia tego wymogu jak i gry które ostatnio wyszły w 99%. Również od szachów wymagam ładnego wyglądu wkońcu po cos wydaje się pieniądze na nowe akceleratory. Jeżeli kogos nie stać lub nie ma zamiaru takowych kupować to niech nie pisze, że grafika nie jest ważna. Edytowane 6 Września 2008 przez Perun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 A może ktoś wstawić jakieś screeny z tej gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Screeny, konkurencja, ale nie mam zamiaru wklejać 2x ;) Wybaczcie ;) http://www.frazpc.pl/b/221700#bot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Czy ona też wam zżera 99% procka? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Mały przegląd pojazdów: Edytowane 21 Września 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Który klawisz na klawiaturze mam wcisnąć by to wykonać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...