ojejku Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Hehehe miałem ten sam problem :))) Wciskalem po kolei wszystkie guziki, które miałem skonfigurowane w controls i żaden nie dzialal! nie męczyłem się więcej bo grę odinstalowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Oj gracze gracze :D Naciskacie SPACJE raz za razem i wyrywacie kolesiowi granat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 U mnie ta gra wygląda strasznie albo są jakieś problemy na radeonach albo nie wiem. Stery mam najnowsze C8.8 DX tez najnowszego i kupa nie dość że AA nie działa to jeszcze jak włączę cienie to wygląda to tak jak bym miał artefakty zaznaczam że w innych grach niema problemu. Dodam screena że pokazać jak to wygląda : Ma ktoś taki problem lub solucję jak go rozwiązać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Ten radeon co masz z podpisu miał problem z cieniami DST , nic z tym nie zrobisz tak samo było w NFS most wanted. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 tez mam te problemy z grafa :/ radeonx1950 256mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Ta sama odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 No i mam w końcu Mercenaries ;) Powie mi ktoś czy można jakoś wstawiać maszyny do garażu albo coś w ten deseń, żeby nie trzeba było za każdym razem przywoływać pojazdu? I jeszcze jedno pytanie.. mógłby ktoś dać jakąś mapę z lokalizacją spare parts? Tylko nie tą z IGN, bo albo jestem jakiś ślepy, albo tamta ni ch... nie pasuje do rzeczywistości, bo żadnego parta nie znalazłem wg. tamtej mapy, a próbowałem z 10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Ta sama odpowiedź.Do dziś Ati zostaje w tyle co do miękkich cieni niestety.A kiedyś to był już wręcz dramat(Cold Fera na x1900xt mnie załamało i przechyliło czarę goryczy :sad: .NV na długooo zagościło u mnie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) Black spoko :D to jak oni ją robili Edytowane 21 Września 2008 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Nie wiem jak ją robili ale sugerując się tą mapą jeszcze nic nie znalazłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Mercenaries 2: World in Flames Demo (1.57GB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 e mam problem z misja dla chinczykow. w ktorej trzeba uwolnic vipa z dachu wiezowca. chodzi w zasadzie juz o sam moment ladowania na dachu zapakowania vipa i startu. zawsze jakis dziad z rpg musi mnie trafic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST2pl Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) hej jestem ghost2pl i mam problem. nie mogę się zarejestrować w mercenaries 2 a bardzo chce z kimś zagrać jeśli ktoś by mi pomógł... niech odpowie "CO MAM ROBIĆ!" mam ten sam problem! :mur: P.s jesli ktos ma "Saints Row 2" niech wchodzi na serwer onazwie mego profilu :GHOST2pl: Edytowane 21 Lipca 2009 przez GHOST2pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...