wenas Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam. Chciałbym złożyć zestaw tak do ok. 3,5 tysiaca. Czytajać forum wybrałem nastepujace elementy. Zupełnie nie wiem jaka obudowe i zasilacz Procek: Intel E6750 2,66GHz 680 zl płyta: Asus P5K-E/WIFI 605 zl RAM:OCZ 2Gb (2X1GB) PC800 CL4 PLATINUM LUB OCZ PC900 CL5 SPECIALOPS?? 330 -350 zl GRAFA: Leadtek 8800 GTS 640 1250 zl Dysk: Seagate 320 gb SATA II 16mb cache 271 zl Buda: tacens sagitta?? 250 zl Zasilacz: be quiet StraightPower 450W??270 zl Razem 3656 zl Obudowe chciałbym jakas czarna lub srebrna ale zeby nie byla otwierana, No i oczywiscie cicha. Zasilacz taki zeby pociagnął to wszystko ( gdyby miał odpinane kabelki byloby niezle ) Napędu Dvd nie potrzebuje bo mam. bardzo bym prosił o rady dotyczące elementów zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 jak dla mnie jest miodzio :) zasilacz jest dobry strczy ci az 450 :P grafe moze EVGA ? jest dobrze jak dla mnie :P powtarzam sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenas Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 EVGA chyba jest troche drozsza... Moze w ciagu tygodnia beda jakies obnizki cen na 8800?? to bym sie wstrzymal. Z grafy chcialbym cos co da sie dobrze podkrecic, ale na standardach zeby byla cisza. To jedyne moje wymagania co do 8800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) ja bede bral 8800 gts 640 evga http://sklep.proline.com.pl/shop.php?prodi...+640-P2-E821-AT why ? bo ma step up , 10 lat gwarancji po rejestracji na stronie itp a tego leadteca czy cos nawet nie moge znalesc , oh nie znalazlem popatrz http://sklep.benchmark.pl/pelny_34349.html ^^ step up co to hmmm do 90 dni po zakupie mozesz wymienic karte na inna lepsza itd :D procek spoxik :P obudowa kto co lubi i potrzebuje .. to jego wybor :P zasilacz bierz cos z filtrami przeciwzwarciowy itd itpa ten co podales nie ma tego ani tego :( np cos takiego http://sklep.benchmark.pl/pelny_31688.html? tu ceny sa prawie najwieksze wiec wiesz:P dysk hmm dysk to dysk :P jest oki hehe trzym sie :wink: Edytowane 30 Lipca 2007 przez Tow3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenas Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Myslalem ze ten program Step Up obejmuje tylko USA i Kanade, ale sprawdzilem i okazuje sie ze Europe takze. No fajna sprawa z ta dopłata itd.Wracajac do 8800 GTS to wychodzi na to ze roznia sie tylko chlodzeniem ( czy tam naklejka )no i tym czy sa podkrecone. Dla mnie Leadtek odpowiada za 1280 zl. Jest tanszy, mam praktycznie to samo, dobrze sie kreci. Firma raczej znana. Co do zasilacza to co polecacie konkretnie lepszego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 wszystko tylko nie ten seagate... a dla czemu? a dla temu ze jest mega głośny... wiem bo mam i żałuje... zagłusza wszystko... ale reszta bardzo fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...