doukaszka Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Witam, Mam pytanie dotyczące oznaczeń literowy w minitorach lg. Wymieniane przez was 226 mają końcówki WA i WT(Q). Czy w innych monitorach podobne oznaczenie świadczy o takiej samej matrycy użytej? Konkretnie chidzi mi o serie LG z wbudowanymi tunerami TV które wszystkie: 19, 20, 22 mają nazwy LG Mxx6WA. Jeżeli zdecyduję się na taki monitor (cały czas zastanawiam się czy rozsądniejszy jest tuner wbudowany czy oddzielny - kwestia TV bez włączania komputera) w rozdzielczości 22, to będzie to ta sama matryca co w 226WA? Pozdrawiam, TdN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Jeżeli zdecyduję się na taki monitor (cały czas zastanawiam się czy rozsądniejszy jest tuner wbudowany czy oddzielny - kwestia TV bez włączania komputera) w rozdzielczości 22, to będzie to ta sama matryca co w 226WA? TdN Hej ! Moje zdanie jest takie : DAJ SOBIE CHŁOPIE SPOKOJ Z MONITOREM Z WBUDOWANYM TUNEREM. Okropnie wygladają, głosniki maja gorzej niz tragiczne, i obraz w kiche. Lepiej kup tansza panoramke np LG WA-WN 22' i do tego zewnetrzny tuner taki : http://www.allegro.pl/item246140254_tuner_...elny_zewne.html V600 to samodzielny tuner TV zamieniający monitor komputerowy w pełnowartościowy telewizor ze zdalnym sterowaniem. Oferuje szereg dodatkowych rozdzielczości dopasowanych do panoramicznych monitorów LCD: 1280*720, 1440*900, 1680*1050 co jest chyba najlepszym powodem do zakupu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 i nie jest to głupie rozwiązanie - w lg jest PiP więc można mieć tv w okienku bez obciążania sprzętu.. jak to wyprowadza audio ?:] mała wada - brak telegazety,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 mała wada - brak telegazety,, Aj tam zaraz wada :D od czego mamy internet i serwisy z programem telezwizyjnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doukaszka Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Maverick, Dzieki za fachową odpowiedz. Lg 226WA wygląda niezmiernie kuszaco, ale zawsze jest to ale, poproszę więc jeszcze o radę... W chwilo obecnej mam komputer na płycie NF7 Abit (AGP) z procesorem Sempron. Nie planuję go na chwilę obecną zmieniać, a jedynie odświerzyć - zakup karty 7600 256M AGP z myslą o ewentualnie jakichś grach. Nie będzie to najmocniejsze ale na rok bez większych wymagań wystarczy. Monitor 22' to jednak wyższe wymagania w stosunku do mocy komputera, ale granie nie będzie podstawowym zastosowaniem. Czy biorąc to pod uwagę rekomendujecie mi 22' z rozdzielczością 1680x1050, czy moze mniejsze pieniądze za 19' która nie będzie tak wymagająca? Biorę pod uwagę, że monitory mają funkcję przeskalowania obrazu. Jak w grach prezentuje się LG 226WA na rozdzielczości zmniejszonej do 1400x900? Pozdrawiam, TdN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Maverick, Dzieki za fachową odpowiedz. Lg 226WA wygląda niezmiernie kuszaco, ale zawsze jest to ale, poproszę więc jeszcze o radę... W chwilo obecnej mam komputer na płycie NF7 Abit (AGP) z procesorem Sempron. Nie planuję go na chwilę obecną zmieniać, a jedynie odświerzyć - zakup karty 7600 256M AGP z myslą o ewentualnie jakichś grach. Nie będzie to najmocniejsze ale na rok bez większych wymagań wystarczy. Monitor 22' to jednak wyższe wymagania w stosunku do mocy komputera, ale granie nie będzie podstawowym zastosowaniem. Czy biorąc to pod uwagę rekomendujecie mi 22' z rozdzielczością 1680x1050, czy moze mniejsze pieniądze za 19' która nie będzie tak wymagająca? Biorę pod uwagę, że monitory mają funkcję przeskalowania obrazu. Jak w grach prezentuje się LG 226WA na rozdzielczości zmniejszonej do 1400x900? Pozdrawiam, TdN Hmmm uwazam ze nie oplaca Ci sie kupowac 19', roznica w kasie moze i jest ale jesli chodzi o inwestycje w przyszlosc to wolałbym zakup 22'. Ja mam geForca 6600 i z prockiem 2800+ 1.81 GHz wiec co sie martwisz ???? wszytsko smiga ladnie i bez problemu. Np w takie gry jak Cs czy Vietcong gram na maxa i wszytsko ladnie smiga. Ostatnio zakupiłem sobie Hitmana Blood Money tu juz sprawa wyglada nieco inaczej z racji słabego sprzetu zmuszony bylem zmiejszyc rozdzielczosc do chyba wlasnie 1400x900. Obraz krysztal nie czulem jakiegos dyskomfortu. I naprawde radze kupic 22'. Nie sugeruj sie tym ze 22 ma wymagania ! poczekasz zmienisz sprzeta i bedzie git. A tak kupisz 19 i potem bedziesz zalowal... (takiej decyzji strasznie zaluje moj braciszek cioteczny, ktory rowniez zakupil 19', zobaczyl moja 22' i nie wiem czy juz nie wystawil aukcji na Allego ze swoja 19' :D ) a tak serio to mowie Ci ze jesli masz mozliwosc kupuj 22' POzdro :) Edytowane 29 Września 2007 przez Maverik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Hmmm uwazam ze nie oplaca Ci sie kupowac 19', roznica w kasie moze i jest ale jesli chodzi o inwestycje w przyszlosc to wolałbym zakup 22'. Ja mam geForca 6600 i z prockiem 2800+ 1.81 GHz wiec co sie martwisz ???? wszytsko smiga ladnie i bez problemu. Np w takie gry jak Cs czy Vietcong gram na maxa i wszytsko ladnie smiga. Ostatnio zakupiłem sobie Hitmana Blood Money tu juz sprawa wyglada nieco inaczej z racji słabego sprzetu zmuszony bylem zmiejszyc rozdzielczosc do chyba wlasnie 1400x900. Obraz krysztal nie czulem jakiegos dyskomfortu. I naprawde radze kupic 22'. Nie sugeruj sie tym ze 22 ma wymagania ! poczekasz zmienisz sprzeta i bedzie git. A tak kupisz 19 i potem bedziesz zalowal... (takiej decyzji strasznie zaluje moj braciszek cioteczny, ktory rowniez zakupil 19', zobaczyl moja 22' i nie wiem czy juz nie wystawil aukcji na Allego ze swoja 19' :D ) a tak serio to mowie Ci ze jesli masz mozliwosc kupuj 22' POzdro :) Dokładnie. Mozna i przy 1280x800. A w takiego lost planet to i nawet 1024x640. :lol2: Ja akuratszy nie mam takiego problemu - mam x1900xtx i c2d e4400@3.34. Nawet jak teraz cos nie bedzie chodziło jak trzeba to jak kupisz za jakis czas nowego kompa monitor bedzie jak znalazł do grania w rozdziałce 1680x1050. Co jak co, ale monitor nie wymienia sie tak czesto jak k.graficzna, czy CPU. :) Edytowane 30 Września 2007 przez new332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Co jak co, ale monitora nie wymienia sie tak czesto jak k.graficzna, czy CPU. :) Właśnie, kolega tutaj cennie podsumował temacik. Monitor to zakup na kilka lat. I nie ma sensu obawiac sie czegokolwiek. Bierz 22' i czekamy na zdanie : " Mileliście racje" :D:D:D:D Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doukaszka Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Właśnie, kolega tutaj cennie podsumował temacik. Monitor to zakup na kilka lat. I nie ma sensu obawiac sie czegokolwiek. Bierz 22' i czekamy na zdanie : " Mileliście racje" :D:D:D:D Pozdrawiam! Już prawie na 100% będzie to 226wa. Prawie... Zastanaiwam się jeszcze, czy nie poczekać trochę z uwagi na zapowiedzi monitora 227wt - możę wymusi to pewien spadek cen, ale coraz mniej chce mi się czekać. Na razie wszystko wskazuje na 1245PLN w sirus - odbiór miałbym na miejscu. Dzwoniłem tam dziś i dowiedziałem się, że nie respektuję oni 30 dniowej gwarancji na badpixele. Trochę mnie to zniechęciło szczerze mówiąc. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie pod tym względem z tym sklepem bedę wdzieczny za radę. Zastanawiam się także (pomino notorycznych prób odrzucenia do siebie tych myśli), co zaprezentuje sobą nowa seria, czy będzie na poziomie matrycy 226WT czy 226WA. [qrka nie znosze tego uporczywego dążenia do jak najlepszego wydania pieniędzy, gdy już podjąłem decyzję o wydaniu kasy) Pozdro, TdN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 30 dniową gwarancje na babpiksele nie udziela sklep tylko producent, jak ci wyskoczy jakieś dziadostwo do dzwonisz do LG i oni przysyłają kuriera. Z tym czekaniem czy ceny spadną nie ma sensu, ja swojego kupiłem za ~1390 a na 3 dzień ceny spadły jeszcze bardziej :/. Rożnica między 227WT a 226WT z pewnością nie będzie zbyt wielka. Bierz WA w tej cenie i przy takiej mnogości wejść się opłaca, a monitor jest extra, już nic mnie w nim nie przeszkadza jak na początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnb111 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 witam mam pewien problem, od pewnego czasu mam l226wa wszystkie kontrasty dopasowane itd. jednak pojawia sie problem przy ogladaniu filmow, sa za ciemne jednak gdy nacisne na suwak w jasnosci w sterach karty graf. wszystko jest ok, film sie rozjasnia, co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 mam tak samo i jest to normalne (?) tak ja napisałeś wystarczy w sterach lub w kodekach trochę rozjaśnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doukaszka Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 30 dniową gwarancje na babpiksele nie udziela sklep tylko producent, jak ci wyskoczy jakieś dziadostwo do dzwonisz do LG i oni przysyłają kuriera. Przedzwoniłem dziś do Sirius-a. Cena spadła już to jedynego 1200PLN!!!, ale Monitor nie posiada 30 dniowej gwarancji na bad pixele. Co więcej nie posiada polskiej gwarancji producenta wogóle - stąd tak atrakcyjna cena. Sprzedawca udziela tylko 36 miesięczną standardową gwarancję. Przy kupnie byłbym w stanie sprawdzić dany egzemplarz, ale to nie to samo co 30 dni. Nie wiem do końca jak to rozumieć? Nie wiem, czy jeśli LG daje takie monitory do dystrybucji na takich warunkach, to jest to sprzęt pierwszej jakości? Monitor z gwarancją producenta kosztuje 100 PLN więcej. Bardzo proszę o subiektywne rady! TDN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Przedzwoniłem dziś do Sirius-a. Cena spadła już to jedynego 1200PLN!!!, ale Monitor nie posiada 30 dniowej gwarancji na bad pixele. Co więcej nie posiada polskiej gwarancji producenta wogóle - stąd tak atrakcyjna cena. Sprzedawca udziela tylko 36 miesięczną standardową gwarancję. Przy kupnie byłbym w stanie sprawdzić dany egzemplarz, ale to nie to samo co 30 dni. Nie wiem do końca jak to rozumieć? Nie wiem, czy jeśli LG daje takie monitory do dystrybucji na takich warunkach, to jest to sprzęt pierwszej jakości? Monitor z gwarancją producenta kosztuje 100 PLN więcej. Bardzo proszę o subiektywne rady! TDN Odradzam zakup monitorka LG nie z polskiej dystrybucji. Można domyślać sie ze Sirius sprzedaje monitorki LG ze wschodniego rynku sprowadzane z (np. bardzo popularny ostatnio w Polsce wschodniego dystrybutor Acme Computer Components) monitorki sa tansze owszem ale nie obejmuje je gwarancja bad pixeli 30 dniowa i ewentualna reklamacja wykonywana jest przez Sirius (np. wysylajac monitorek do dystrybutora) nie zewnetrzny serwis LG co wiąze sie czasem z troche dluzszym czasem oczekiwaniem na naprawe. Mam pytanie z innej beczki jak dostac sie do menu serwisowego do LG L226WA-WN Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Monitor z gwarancją producenta kosztuje 100 PLN więcej. Bardzo proszę o subiektywne rady! TDN podobno sklepy nie maja wplywu na gwarancje LG na bad pixele.. jesli wystapia, to jest tel do LG, oni wysylaja kuriera, na koszt LG. w razie pojawienia sie w ciagu 30 dni martwego piksela wymieniaja na nowy. nie wiem co z ta dystrybucja ze wschodniego rynku :blink: moze sirius chce sobie dodatkowa stowke zarobic na nieswiadomosci klientow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 podobno sklepy nie maja wplywu na gwarancje LG na bad pixele.. jesli wystapia, to jest tel do LG, oni wysylaja kuriera, na koszt LG. w razie pojawienia sie w ciagu 30 dni martwego piksela wymieniaja na nowy. nie wiem co z ta dystrybucja ze wschodniego rynku :blink: moze sirius chce sobie dodatkowa stowke zarobic na nieswiadomosci klientow? Ja bym tak nie ryzykowal, i raczej nie kupie nic w tym sklepie. Monitor tani ale bez wsparcia, BIEDA. Po co tak ryzykowac za marne 100 zl. Ja bym radzil brac z normalnego zrodla z normalna gwarancja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojcze Samotni Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Ja bym tak nie ryzykowal, i raczej nie kupie nic w tym sklepie. Monitor tani ale bez wsparcia, BIEDA. Po co tak ryzykowac za marne 100 zl. Ja bym radzil brac z normalnego zrodla z normalna gwarancja...W takim razie gdzie kupować? Interesuje mnie mniejszy brat tego modelu? Dać sobie spokój ze sklepami internetowymi? Różnica między zwykłymi sklepami potrafi być dość znaczna. Czy macie jakiś sprawdzony sklep int? Edytowane 6 Października 2007 przez Ojcze Samotni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewerest Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Już prawie na 100% będzie to 226wa. Prawie... Zastanaiwam się jeszcze, czy nie poczekać trochę z uwagi na zapowiedzi monitora 227wt - możę wymusi to pewien spadek cen, ale coraz mniej chce mi się czekać. Na razie wszystko wskazuje na 1245PLN w sirus - odbiór miałbym na miejscu. Dzwoniłem tam dziś i dowiedziałem się, że nie respektuję oni 30 dniowej gwarancji na badpixele. Trochę mnie to zniechęciło szczerze mówiąc. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie pod tym względem z tym sklepem bedę wdzieczny za radę. Zastanawiam się także (pomino notorycznych prób odrzucenia do siebie tych myśli), co zaprezentuje sobą nowa seria, czy będzie na poziomie matrycy 226WT czy 226WA. [qrka nie znosze tego uporczywego dążenia do jak najlepszego wydania pieniędzy, gdy już podjąłem decyzję o wydaniu kasy) Pozdro, TdN wt chyba ma lepsza matryce albo bardziej wyzylowana a cena wieksza wn za dodatkowe wejscia oba made in poland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 wt chyba ma lepsza matryce albo bardziej wyzylowana a cena wieksza wn za dodatkowe wejscia oba made in poland Assembled in Poland. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewerest Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Assembled in Poland. :D ze zmontowane to wiadomo i to wiem pisze na kartonach tyle ze o ile dobrze pamietam pisza made in poland na tyle monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 na tyle pisze Assembled in Poland, tak jest u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewerest Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 na tyle pisze Assembled in Poland, tak jest u mnieto gdzie zmontowali to az tak istotne nie jest najwyzej sie dokreci jakas srubke natomiast istotne jest gdzie robili matryce. W podtorunskim sharpie juz sie przyblakali producenci matryc przy lg napewno tez juz od dawna sa w polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 ktoś się orientuje może czy gdzieś ten przeklęty LG L226WA-WN lub najlepiej WA-SN jest dostępny fizycznie (poza Mediashitem za 1500zł) czy też może po prostu będzie zastąpiony jakimś nowszym modelem w niedługim czasie i stąd te braki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmillB Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 ktoś się orientuje może czy gdzieś ten przeklęty LG L226WA-WN lub najlepiej WA-SN jest dostępny fizycznie (poza Mediashitem za 1500zł) czy też może po prostu będzie zastąpiony jakimś nowszym modelem w niedługim czasie i stąd te braki ? na sirius.pl widnieje L226WA-WN za 1199zł i dostępny; co do zastąpienia to zauważyłem obniżkę L226WTQ, ponieważ od października mają mieć kontrast 5000:1 (DFC) a nowy model L227WT-PF wchodzi od listopada ( w Niemczech do 400Euro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Na razie strasznie drogo: http://digitalo.pl/product_info.php/products_id/2374 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmillB Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Na razie strasznie drogo: http://digitalo.pl/product_info.php/products_id/2374 jak każda nowość, chociaż wcześniejsze modele 22'' zaczynały od dużo wyższej kwoty; jednak zapowiada się ciekawie ale więcej o tym modelu w: panoramy 22" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) zamowilem tego LG jak w temacie jak przyjdzie to sie podziele wrazeniami:) ...dzisiaj doszedl do mnie monitorek testuje caly dzien w gierkach UT 2007 cud miod piekny obraz az dziwnie troche tak nasycone kolory trzeba sie przyzwyczaic bo oczopląsu mozna dostac, bardzo fajny patent z podstawką mozna sobie obracac monitor w dowolnym kierunku troche mialem klopot z montarzem nóżki monitora ciezko wchodzila a nie chcialem na sile zeby nie ulamać. Jedyny maly minus to lekkie podswietlenie u gory i na dole matrycy widoczne tylko na czarnym tle ale to jak dla mnie nie jakis wielki problem no i na szczescie puki co zadnego bad pixela. No i co dla mnie wazne mam wkoncu miejsce na biurku. Edytowane 23 Października 2007 przez Bosek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Wie ktos moze gdzie w bialymstoku mozna go najtaniej kupic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Wie ktos moze gdzie w bialymstoku mozna go najtaniej kupic ??? http://skleppc.pl/index.php?m=os_item&id=14946 Z tym, ze to ta gorsza wersja. Oprocz simtechu nic innego mi nie przychodzi do głowy. W małych sklepikach nawet nie ma co marzyc zeby takie cudo było. W Vobisie moze odswietnie pare takich sprzedadza, ale na pewno po wiekszej cenie niz w simtechu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Siemanko mozecie podac swoje ustawienia do lg226wa-wn i prawdopodobnie tego nowego z contrastem 5000 ;) ja po tak ok 2h testow skonczylem na ustawienia monitora: brightness 35 contrast 20 w sterach nvidi: brightness: 50 digital vibrance: 3 contrast: 50 image sharpening: 0 gamma: 3 lub 4 i jestem zajeb. zadowolony nawet niech ktos wyprubuje a jak ma cos lepszego to niech tu poda tez ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...