Skocz do zawartości
Mercedes C Fan

Czy Opłaca Się Brać Asus X1950 Pro Avivo Hdtv?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie kolega chce kupić kartę podobną do mojej (7950GT Asus) i rozmysla nad kupne ASUS ATI Radeon X1950 Pro HDTV AViVo. Powiedzcie w skrócie czy sie opłaca brać ją, a może polecicie inne karty do kwoty 590zł

Edytowane przez Mercedes C Fan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten poprzedni temat nie wystarczyl? :huh: Ja polecam 8600gt. Za zaoszczedzona kase kupic chlodzenie, potem @ grafe i miec cos bardzo wydajnego.

8600 to padaka - testów nie czytasz ? Jeszcze ten pomysł z wymianą chłodzenia - LOL Jak już kupować 8600 to z pasywnym chłodzeniem i dodać wiatrak wolnoobrotowy 92-120 mm - ale to zakup typu poniżej 500 PLN ... jak ktoś ma więcej to lepiej kilkukrotnie :lol: ( czasami ) szybszego X1950PRO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

był szajsik ale już nie jest, nowe stery dały tej grafie kopa, bierz 8600GT Palita lub 8600GE od Galaxy, te karty kopią dupe x1950pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

był szajsik ale już nie jest, nowe stery dały tej grafie kopa, bierz 8600GT Palita lub 8600GE od Galaxy, te karty kopią dupe x1950pro.

Był Szajsik?? Raczej jest, tylko lekko podpudrowany.

Akurat widziałem testy z tymi nowymi sterami. Nic specjalnego tam nie było. Wkońcu 8600 zaczeły rywalizować z x1950pro i 7900. Nie mam pojęcia gdześ człowieku tam widział kopanie [gluteus maximus]. No, ale z drugiej strony jak ktoś strasznie coś chce zobaczyć to i tak zobaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz po Polsku 8600gt jest szybszy od x1950pro o 2-3 klatki w 2-3 grach i w niskich rozdzielczosciach czyli wtedy, kiedy klatej jest ze 30 przynajmniej). W pozostałych przypadkach jest wolniejszy o 20 do 50%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi