Skocz do zawartości
PhoeeeniX

Jak Przerobić Sub Na Txt?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problemik, ponieważ mam napsiy w formacie SUB oraz IDX ( ściągnięte wraz z filmem z osloskop), ale niestety SubEdit (ani ALLPlayer) ich nie odtwarza, próbowałem przekonwertować je na różne sposoby, ale niestety nie idzie (próbowałem SubRip, Subtitle Workshop) i nic. W subtitle Workshop w sumie mógłbym oglądać bo odtwarza ładnie napisy ale w małym okienku ( nie da rady zmaksymalizować okna z filmem ) Jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc proszę o odpowidź.

W AllPlayer wyskakuje błąd, że błedne foramt napisów :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale znaju ale źle hasło wpisywałem tzw. " sub na txt " I tylko odwrotnie mi wyświetlało to znaczy " txt na sub",

ale dzięki wielkie i sory za moją gafe bo znalazłem jeden topic na forum Divx, sprawdze czy to zadziała.

NO i D*PA, dalej nie moge przekonwertować, może coś źle robie a, może jakieś nappisy ściągnołem złe.

Może mi ktoś powiedzieć jak to zorbić w konkrentym programie, bo np. w subripie to mi wyswietla że złe napisy.

Edytowane przez PhoeeeniX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybierasz napisy angielskie i naciskasz Save as (wybierasz format napisów), a potem to już tylko krótka zabawa w OCR. Możesz też nie konwertować ich, tylko do odtwarzania użyć Media Player Classic lub samego DirectVobSub do nakładania napisów.

Edytowane przez Dj_AnT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi