PhoeeeniX Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam! Mam taki problemik, ponieważ mam napsiy w formacie SUB oraz IDX ( ściągnięte wraz z filmem z osloskop), ale niestety SubEdit (ani ALLPlayer) ich nie odtwarza, próbowałem przekonwertować je na różne sposoby, ale niestety nie idzie (próbowałem SubRip, Subtitle Workshop) i nic. W subtitle Workshop w sumie mógłbym oglądać bo odtwarza ładnie napisy ale w małym okienku ( nie da rady zmaksymalizować okna z filmem ) Jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc proszę o odpowidź. W AllPlayer wyskakuje błąd, że błedne foramt napisów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 gogli nie znaju ? http://www.google.pl/search?hl=pl&q=su...+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) ale znaju ale źle hasło wpisywałem tzw. " sub na txt " I tylko odwrotnie mi wyświetlało to znaczy " txt na sub", ale dzięki wielkie i sory za moją gafe bo znalazłem jeden topic na forum Divx, sprawdze czy to zadziała. NO i D*PA, dalej nie moge przekonwertować, może coś źle robie a, może jakieś nappisy ściągnołem złe. Może mi ktoś powiedzieć jak to zorbić w konkrentym programie, bo np. w subripie to mi wyswietla że złe napisy. Edytowane 30 Lipca 2007 przez PhoeeeniX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 wrzuc napisy gdzies ( byleby nie na rapid ) to zobaczymy co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Proszę, CLICK I jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 a gdzie part 1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 CLICK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) 1. Te konkretne napisy są w języku angielskim, hiszpańskim i francuskim. Polskich niet. 2. Na przyszłość do konwersji polecam program SubResync. Download: subresync.zip Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wiem, ale angielski może być też :) Tylko dalej nie wiem jak to zapisać do pliku *.txt ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Wybierasz napisy angielskie i naciskasz Save as (wybierasz format napisów), a potem to już tylko krótka zabawa w OCR. Możesz też nie konwertować ich, tylko do odtwarzania użyć Media Player Classic lub samego DirectVobSub do nakładania napisów. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 OK, thanks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...