DziubekR1 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Przeczesalem pare tematow, ale takiego problemu nikt nie poruszal :) Tak to wyglada: Ciekawi mnie, czy ta zapinka pasuje tez na 754, bo koszyki chyba sa takie same. Najlepiej jak by sie wypowiedzial ktos kto ma to chlodzenie i montowal na roznych platformach, bo nie wiem czy na aukcji moge sobie pozwoic na dopisanie, ze na 754 tez wejdzie. Edytowane 30 Lipca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Rozstaw otworów i koszyki są identyczne. Będzie pasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Rozstaw otworów i koszyki są identyczne. Będzie pasować. A ja mam pytanie czy uda mi sie go założyć na np. E2140, bo obecnie mam barton 2500 +. Chłodzenie kupiłem rok temu, teraz widzę jest już jakaś wersja 2.0. Mam też przy okazji 2 pytanie, czy płyty pod C2D są większe od tych pod Socket A, bo nie wiem czy obudowę zmieniać będę musiał ( wolałbym nie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zalezy czy masz zapinke na Socket 775. Płyty większe od NF7mki nie są, sa takie same lub mniejsze zazwyczaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zalezy czy masz zapinke na Socket 775. Płyty większe od NF7mki nie są, sa takie same lub mniejsze zazwyczaj. Teraz nie mogę tego sprawdzić bo w innym mieście mam te bajery, a nie pamiętam co w zestawie było, bo wiele zapinek było. Ale jeśli nie mam to da się gdzieś takową zakupić, albo jakoś inaczej zamontować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Mam do 775, tylko czy te płyty od P4 niczym się nie różnią wokół socketu od np. obecnych na P35 ? Będzie pasować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Niektore maja kondensatory i inne takie blisko socketu i nieraz moga przeszkadzac, pozostaje przymierzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Niektore maja kondensatory i inne takie blisko socketu i nieraz moga przeszkadzac, pozostaje przymierzyc. Właśnie z tym jest problem, wie ktoś może czy do Abita IP35-E pasuje TT Sonic Tower ?? Bo tych wymiarów nie mogę znaleźć dokładnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Otóż zapinkę na 775 mam, tylko czy ktoś wie jak to założyć, żeby działało i nic nie połamać, toż ta zapinka z tymi malutkimi śrubami u mnie za nic się nie zegnie tak, żeby obie śruby wkręcić ... Mam Abita IP35-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...