Mandrake Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam. Po zdjęciu q92-alcu, nasmarowaniu proca(athlon xp 2600+) i ponownym założeniu, po przykręceniu 2 śrubek mocujących, lekko poruszając radiatorem na boki można go obracać o kilka stopni. Radiator dobrze przylega do proca, ale z niewiadomych przyczyn można go właśnie lekko obracać. Przy wcześniejszych jego instalacjach nie zwracałem na to uwagi i chyba ten problem nie występował. Wydaję mi się, że przy prawidłowym montażu cooler powinien być na sztywno przymocowany, bez możliwości ruchu w żadnej płaszczyźnie. Prosiłbym o wypowiedź szczególnie obecnych lub byłych posiadaczy tego, bądź innego pentagrama z tej serii. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 U mnie QVC-80 Cu też sie daje obracać (o jakieś 2-3* w lewo i prawo) na EPOXie 8KRAI - grunt żeby się nie kiwał na boki (grozi ukruszeniem) i dobrze przylegał do rdzenia (kwestia stabilności systemu). Pewnie jak pasta przyschnie będzie trudniej poruszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrake Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Dzięki :) Tak też myślałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 U mnie QVC-80 Cu też sie daje obracać (o jakieś 2-3* w lewo i prawo) na EPOXie 8KRAI - grunt żeby się nie kiwał na boki (grozi ukruszeniem) i dobrze przylegał do rdzenia (kwestia stabilności systemu). Pewnie jak pasta przyschnie będzie trudniej poruszać.Jak pasta przyschnie, to będzie do zeskrobania i trzeba będzie nałożyć nowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrake Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 A chłodzenie już zamontowane i nawet temp poszła w dół :) Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...