Neo_x Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Siema..... na cdrinfo.pl znalazlem taki newsik: Niemiecki serwis tecCHANNEL rozkodował informacje wysyłane przez komputer w czasie uaktualniania systemu za pomocą Windows Update. Nie są one bynajmniej "niezbędne" do prawidłowego przebiegu instalacji. Nie wdając się w szczegóły - w zaszyfrowanej postaci przesyłane są informacje o wszystkich programach zainstalowanych na komputerze użytkownika. Na stronach serwisu tecCHANNEL znajduje się szczegółowy opis rozkodowanego przekazu, niestety tylko sześć stron raportu jest za darmo... http://www.tecchannel.de/betriebssysteme/1...1126/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>e <span style="color:red;">[ciach!]</span>e no!! :) Niech no się ktoś ze mną niezgodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hehe zarabiaja na MS ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Sukinsyny do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nędzy, <span style="color:red;">[ciach!]</span>E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 to pieprzone mada fakery :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Jak mi tylko krzywdy tym nie zrobią to mam to gdzieś :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Eee żydy <span style="color:red;">[ciach!]</span>e przeciesz to normalnie za moja zgodą niemogą szperac po moim kompie! JEBAĆ Microsoft :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 U mnie nic nie wyszperają, bo mam Xp-Anty SPY i Zone Alarma ( widziałem to już dawno- TPSA też szpieguje- widziałem to w raportach programu). :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 trust no 1 oni by kurde mogli sad ostateczny robic nad kazdym kto ma kompa podpietego do netu. oni wiedza pewnie wiecej niz ty san moglbys sobie zarzucic. to jest chyba glowny powod dla ktorego nigdy nie kupie zadnego produktu m$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jak dotąd Zone Alarm poblokował mi 32 programy ( większość bez mojego wpływu), 583 instrukcje były wysokiego poziomy, a 688 zablokował wszystkich ogólnie. Pewnie większość to ping.....choć od włączonego kompa ( 20 minut)- żadnego "włamu" nie zanotowano. Oj, to chyba nie wina źle działającego programu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 eee zone to lipa jak na moj gust. ja tam ma tiny firewall stare. wszystko latwo skonfigurowac i wiadomo co jest co. mialem nortonka ale jest skomlikowany i przez to dokladnie nie da sie wszystkiego kontrolowac tak prosto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 przez szpiega w kazaa gość zapłacił 1000 $ (tak tysiąć) bo za każdą mp3 naliczali 5$ a za film 10 lub 15$ gość z radomia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Dlatego uzywam IMESH'a, a nie Kazzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 taa, slyszalem cos takiego, ze siakas firma sprawdza(la) co kto udostepnia na kazie, zrzucaja screena czy cos i licza kase a glupi ludzie placa niewiedzac, ze wlasciwie taki screenshot nie moze byc dowodem :wink: a co do m$ to brak mi slow... przez windows update upgradowalem sobie jakis czas temu winshita i przestaly mi sie niektore programy uruchamiac, po starcie systemu mam wpizdu uruchomionych programow, ktorych nie da sie (taaaaa :wink: ) zabic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...