KiVash Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam taka sama karte jak Pk.Master, ale mam inny problem. Nie moge krecic w ogole proca. A tak przy okazji nie znacie adresiku do stronki z biosem do tej karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 TEz sie zgodze ze do tej karty proc ponizej 2200-2500MHz troche ja spowalnia i nie moze pokzac calej swej mocy, wgraj bios do OC bo na zwyklym malo sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 tak tylko biosu do oc pod radka 9700PRO nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 mamy podobne sprzety i podobny klimacik na 100% hamuje nas proc u mnie karty jeszcze pozadnie nie krecilem ale tak na prube lajtowo 380/680 czyli jak 9800pro i wszystko smiga :-) za to roznicy w marku nie ma :? bylem swiadom tego kupujac karte - czekam na proc/mobo/mem jak beda fundusze moj wynik to 11750pkt na golym marku nie se czyli widac ile daje proc - u ciebie ~100mhz wiecej i ile do przodu ... ta grafika rozpedza sie do jakis 3ghz/3000+ a moze i dalej :-) za to colin3 1152x864 z max detal w grze i w sterach, z fssa2 (bo wiecej nie potrzeba) i obraz zyleta jest po prostu cudny 8O 8O 8O 8O 8O pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Master moja porada dla ciebie, Kręć proca to jeszcze więcej wyciągniesz . Panowie a moglibyście mi coś poradzić . CZego rdzeń mojego redka tak słabo sie kręci, osiągam tylko 325 MHZ powyżej tej wartości w 3DMarku 2001 se pojawiają mi sie artefaakty . Może żućcie jakieś porady co można z tym zrobić aby więcej mhztów wyciągnąć ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Masz za słabego proca do tej karty najmarniej 2500+. A co do wyniku 5346. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sater Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 CZego rdzeń mojego redka tak słabo sie kręci, osiągam tylko 325 MHZ powyżej tej wartości w 3DMarku 2001 se pojawiają mi sie artefaakty . Może żućcie jakieś porady co można z tym zrobić aby więcej mhztów wyciągnąć ??? Jak nie zrobisz moda napiecia to sprobuj podzrzucic napieciem AGP u mnie pomoglo. wczesniej bylo max 330 a po podniesieniu napiecia AGP do 1,8v poszedl na 370. Ale dobre chlodzenie wymagane bo grzeje sie GPU ladnie :D . Co do krecenia radka to u mnie podniesenie czestotliwosci ze standardowych 275/275 na to co podpisie dalo przyrost w 3Dmarku 2001 SE o ponad 2500 pkt. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Junior --> po prostu temperatura ... przewietrz bude ew zamontuj dodatkowy wiatrak na grafe np. zalmana na sledziu co by na niej nie bylo sladow monarzu... moze masz cosskopsane pod radiatorem jakiegos syfiastego gluta zamiast pasty? musisz sprawdzic inaczej sie nie dowiesz ... U mnie w 3d Marku 03 -> 5260pkt sou noo wynik jest chyba eelgancki jak na 1580Mhz procka ? karta szla 380/680 soft r9800 a wiec jak prawdziwy 9800pro jeszcze raz dodam - bez reinstalki - tylko odinstalowalem dentki i od raz po resecie omegi ;-) czasu brak.. Taki maly LOL po nv zostal mi lajtowy syf np http://www.forestow.republika.pl/syfponv.jpg -95KB Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boox Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 do testow w 3dmarku 2003 dochodzi tez dzwiek ? bo u mnie jest no suported a radeon 9700 pro na sterach nanowszych od omegi i podkrecony troszeczke 342/324 :) wylapuje mi 5000 z groszami . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 tak tylko biosu do oc pod radka 9700PRO nie ma :P:P:P Aleś teraz dowalił. Przecież 9700Pro nie ma blokady przed podkręcaniem a po drugie to na sieci jakbyś dobrze poszukał to znajdziesz sobie biosa ja znalazłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 To powiedz gdzie :?: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...