Skocz do zawartości
Gość

Kupiłem Nową Nagrywarkę, Ale Ta Również Nie Działa!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wcześniej opisywałem, że moja nagrywarka nie może dogrywać, ani kasować płyt wielokrotnego zapisu...

Kupiłem nową nagrywarkę, ale znów to samo :angry:

Sterowniki ASPI, mam zainstalowane...

A problem nadal mam nie rozwiązany :unsure:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę się czepiać, ale...

Od założenia tematu do tego posta wyżej ja bym już 5 razy system postawił (ze sterownikami i wszystkim). :D

Chce na przyszłość wiedzieć, czy tylko takie jest wyjście czy też inne :huh:

@woj84:Nie jest uszkodzona, ponieważ na starej nagrywarce było to samo, i teraz z tą co dziś kupiłą nową :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej opisywałem, że moja nagrywarka nie może dogrywać, ani kasować płyt wielokrotnego zapisu...

podobne problemy miałem po przeinstalwoaniu nero, na nowsyz numerek. nie mogłęm angrywac dvd-/+rw oraz rw. czasem były problemy z +-R. wszytsko powróciło do normy gdy usunąłem nero i wyczyściłęmw rejestrze. może i ty spóbuj...

Słyszałem z jakiegoś forum, ze nero po update'ie zostawia jakieś śmieci w systemie co powoduje takie błedy.

PS jak nie pomorze to niestety - reinstall windows, no chyba że masz obraz systemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS jak nie pomorze to niestety - reinstall windows, no chyba że masz obraz systemu icon_wink2.gif

Mam obraz, no i co :?:

@costi:

Ale ja jestem na północy, czyli na Pomorzu/centrum kaszub :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi