RaShi Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mial ktos jakies problemy z dzwiekiem ( trzaski, szumy, itp) podczas przegrywania z hdd na hdd lub gdy dysk byl bardzo obciazony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nic takiego nie ma miejsca. Zaladuj najnowsze stery dla nforce'a- powinny pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mialem tak gdy zalozylem dluga tasme do hdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 stery mam nowe, tasma zmieniana byla 2x na roznej dlugosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintoy Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja mam to samo i nie wiem co jest nie tak ??!! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mintoy jakie masz glosniki? i kiedy byla kupiona plyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mi sie nic takiego nie przytrafia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja mam dwa 90cm kable do hdd i dvd/cdr i SB Live! i zadnych trzaskow i szumow nie doswiadczam - dzwiek (Winamp) podczas kopiowania jest jak najbardziej normalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja tak mialem na na poprzedniej plycie, nic nie pomagalo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 u mnie to samo jak CD zaczyna czytac plyte w glosnikach slysze jak sie rozpedza dzwiek ciagne z plyty glownej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a o tym to slyszalem... widzialem pare takich kompow gdzie slychac bylo rozpedzanie sie plyty w glosnikach :) powod ? nie znany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ciekawe... jak tak w każdym bądź razie nie mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Odłącz kabelek od cdromu co idzie do płyty głównej i powinno pomóc. Miałem takie trzaski a'la helikopter, zmieniłem na audigy, potem wyjąłem audigy nie podłączając cdromu i działa ok. Nie wiem co było nie tak ale teraz jest dźwięk idealny. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 miałem na myśłi kabelek analogowy audio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wiecie co mi sie wydaje? moze to jakas wina przepiec? ja sie na tym wogole nie znam ale... u mnie np. w kompie jest taka dziwna sprawa ze czasem jak zakladam pokrywe od obudowy przy wlaczonym kompie albo metalowym przelacznikiem od Volcano dotkne obudowy to mi sie komp wylacza i pika. napewno jest to cos z pradem... chociaz to troche dziwne. plyte glowna jest do obudowy przykrecona srubkami z podkladkami ale od dolu styka sie z metalowymi uchwytami. moze to to... tylko jak temu zaradzic. a co to sie ma do dzieku? moze wlasnie to sprawa jakiegos przepiecia lub czegos takiego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Również mam problem z szumem i trzaskami na 8RDA+. Nie jest to napewno wina driverów do SS, bo słychać je już po włączniu kompa. Dźwięki są obecne podczas pracy HDD/CD-rom. Podejrzewam, że to może być wina konfliktu przerwań IRQ. Znalazłem też na necie sposób związany z ACPI. Dzisiaj go sprawdzę. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A przyklejony topic o RDA na samej gorze, to jest niewidzialny ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ad1 : w starszych plytach byly opcje shadow area o le pamientam pomagalo trzeba ustawic dla zasobow dnego uzazenia - karty dzwiekowaej co mozna sprawdzic w menageze uzadzen windoza ad2 : na takie zhizzzy pomagalo uziemienie budy sprawa prosta kawelek druta od budydo np. kaloryfera or smth nie za dobrze sie na pradzie znam hehe ;-) :lol: Pozdro komradez 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...