Lien Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam, Jako, ze w temacie o kartach 7600 nikt nie chce mi pomoc to pisze tutaj. Otoz od niedawna mam pewien problem z moim 7600, mianowicie wiatraczek wydaje coraz dziwniejsze odglosy. Ten komu sie popsul wentylator wie jakie to dzwieki (brzeczenie, chyrczenie itp..) Karte moge oddac chyba na gwarancje, ale nie widzi mi sie brak palita przez 2-4 tyg. I teraz do sedna.. Bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu, moze jakies nowy wiatrak, chlodzenie itp.. Najlepiej by bylo jakby od razu w odpowiedziach pojawily sie nazwy/linki itd. Z gory dziekuje i pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A nie probowales przeczyscic?? Najczesciej pomaga. Jezeli nie pomaga polecam Tego Zalmana Bardzo fajny i jak widac fajna cena. Taki montowano we wczesniejszych wersjach Galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lien Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Razan_r, dzieki za link moze kupie tego zalmana... A chcialem sie jeszcze dowiedziec czy nie mozna wymienic tylko sam wiatraczek, czy trzeba od razu cale chlodzenie ? Oraz jesli juz kupie tego zalmana to czy ciezko bedzie go zamontowac i czy strace przy tym gwarancje ? Sorki za takie pytania, ale jestem troche zielony w tym temacie : -) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Niestety gwarancję raczej tracisz - w przeciwnym razie po co dawali by sticker na tył karty w miejscu mocowania coolera. Też mamtakie coś a dawno bym turbinę zdiął i założył coś swojej roboty gdyby nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A chcialem sie jeszcze dowiedziec czy nie mozna wymienic tylko sam wiatraczek, czy trzeba od razu cale chlodzenie ? Pozdrawiam ! powinno się dać- obracając powoli śmigiełkiem powinno dać się zobaczyć śrubki którymi jest przykręcony- niestety wiatrak trzeba dopasować- czyt znaleźć taki z podobną średnicą śmigła i kierunkiem nawiewu i wyciąć z obudowy po czym dopasować... w sumie trochę zabawy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Niestety gwarancję raczej tracisz - w przeciwnym razie po co dawali by sticker na tył karty w miejscu mocowania coolera. Też mamtakie coś a dawno bym turbinę zdiął i założył coś swojej roboty gdyby nie to.najpierw niech sprawdzi gdzie ma tego stickera - u mnie jest w zupelnie innym miejscu wiec bez problemu zmieniam chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lien Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Sam wiatrak odkrecilem bez problemu. Co do Stickera to jest on niestety tam gdzie powinien czyli w mocowaniu coolera. W takim razie pozostaje mi dopasowanie takie samego wiatraczka.. Moze gdzies ktos widzial w sieci takie cudo do kupienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no wiesz ja nie wiem czy ty najdziesz taki wiatraczek na rynku do kupienia. Mowie Ci kup sobie szybcuitko tego Zalmana i bedziesz mial z glowy. A o gwarancje sie nie martw Pality same po sobie sie nie psuja. Powaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...