Another Chance Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Potrzebuje w miare taniego i dobrego zasilacza do takiego zestawu: Proc: Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz (S775) BOX Płyta: Asus P5B Intel P965 RAM: Kingston DDR2 2x 1GB 667MHz CL5 Grafika: GeForce 7300GT Asus Silent 256MB HDTV & DVI (PCI-E) Obudowa: Tracer TRO-112 PROTON 4Life 400 Eccono bez zasilacza Dysk: Samsung 160GB Nagrywarka DVD LG. czekam na sugestie ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jak dostaniesz bierz Huntkey'a Hk350 Ap :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Another Chance Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 no słyszałem że jest dobry, ale... może coś tańszego? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 to może AMACROX WARRIOR AX450-PNF, a jak za drogo to DELTA 400MB z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Another Chance Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ale Delty sa tylko na allegro a chcialbym caly zestaw wziac od jednego kolesia zeby nie bawic sie w zamawianie itd... popatrze na te Amacroxy. Ktos ma jeszcze jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ale Delty sa tylko na allegro a chcialbym caly zestaw wziac od jednego kolesia zeby nie bawic sie w zamawianie itd... popatrze na te Amacroxy. Ktos ma jeszcze jakies propozycje? Ja będę miał podobny zestaw do Twojego i padło na Seasonic S12II 380W. Co prawda cena 250zł, ale bardzo wysoka sprawność i cisza do mnie przemawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zasilatorow ponizej 150 sie nie opyla, chyba ze delte z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr3k1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja też ci polecam Huntkey'a hk350 Ap. A jak już nie masz na niego kasy to pozostaje ci Delta z allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodpod Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ja mam Amacrox Warrior AX450-PNF i sprzet jak w podpisie. poprzednio byl chieftec 1136H i dawal rade, ale zdrowy rozsadek kazal wymienic stara spaware ;] nie na droga ale na dobra. a skoro styka to po co przeplacac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...