CosmiChild Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 np na to: piszac z kim kolwiek musze co chwile wlaczac/wylaczac gg bo inaczej wiadomosci nie dochodza Nie wiem..jak dotąd ten problem mnie nie dotyczył. Jest pełno pluginow do Power GG więc szukaj. Być może jest na to lekarstwo. Jeżeli nie ma no to wtedy już pozostaje przeskoczenie na coś innego. :) Ale najpierw może warto poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 jak gg to tylko jako wtyczka w konnekcie lub mirandzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wam też się teraz gg chrzani? Nie da się z nikim porozumieć ani nic. Ale nie wiem czy to tylko ja tak mam czy więcej osób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wam też się teraz gg chrzani? Nie da się z nikim porozumieć ani nic. Ale nie wiem czy to tylko ja tak mam czy więcej osób? Nie dziala :mur: Tzn wiadomosci nie dochodza :mur: Polowa osob u mnie ma opisy ze im nie dziala :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No cóż. Nie ma to jak "dobry" komunikator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Akurat jak mam czas posiedzieć przy kompie to GG nie działa. Całe szczęście że jest tlen i AQQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie wiem czy powinienem... ale nie mogę się oprzeć, nawet jeśli będą %, to warto, w słusznej sprawie :] http://www.jabberpl.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nawet InfoBot ma opis: "Problemy z siecia Gadu-Gadu" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Działa juz ? Bo mi nikt nie odpisuje :mur: @Greg podaj gg tego infobota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Kontakt: infobot (3217426) A co to infobot jest, medium jakieś? Jemu opisy oort ustawia ;] Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez zero700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 http://infobot.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziele505 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 GG w trakcie mojego kilku letniego użytkowania miało tylko 3awarie chyba i nigdy mnie nic nie zbanowało ani nic chociaz przez mój nr przesyłam dziennie tysiące linków i gb obrazów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-Infomatyk Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Korzystam z sieci gg już parę ładnych lat. Sam komunikator nie jest jednak doskonały, jak wszystkim wiadomo. Trochę bardziej rozpisałem się na temat gg w tym 'artykule' - http://gigablogs.wordpress.com/2007/03/25/gadu-gadu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziele505 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Napiszę może co najbardziej denerwuje mnie w gg :) Rozmiar pliku graficznego jaki możemy wysłać - jest on strasznie mały w porównaniu np. ze skype'm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 mnie banuja czesto jak gadam na konferencji dlatego musze miec 2 gg jednoczesnie wlaczone ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 @KaxxL Kto Cie banuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Administracja GG. Bo biora to za spam: w konferencji jest 15osob i w ciagu minuty wysylam okolo 20 wiadomosci i wychodzi 300 wiadomosci na minute i mnie banuja na 24h ;[ a tego drugiego gg nie banuja tylko to stare co uzywam normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja mam takie pytanko - mianowicie, czy jest możliwość deszyfracji numeru gg, z którego został wysłany sms ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam, mam problem, gg nie wyświetla mi wiadomości od osób nieznajomych, jak to ustawić aby wyświetlało?, chce aby mi wyświetlało bo jak coś sprzedaje na allegro itp i dana osoba do mnie pisze z jakimś pytaniem to nawet nie wiem że napisała, muszę wchodzić za każdym razem w archiwum i lukać na wiadomości z poza listy, już nie raz mi się zdarzyło że ktoś pytał o coś co sprzedaje i zauważyłem to dopiero po tygodniu i straciłem potencjalnego kupca, jak to naprawić, pewnie jest jakaś opcja na to ale nic nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=231652&st=0 ;) Ale, ze jestem mily to postaram sie pomoc :P Sprawdz czy w okienku gdzie sie zmienia status nie masz zaznaczone "Nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych" :) Edytowane 31 Lipca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) A dzięki szukałem właśnie tego tematu. Można zamknąć;p Edit: ok już działa dzięki xacti, odznaczyłem to i wszystko już jest ok :-P Edytowane 31 Lipca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 instalował już ktoś GG na WIN 2008 Server? bo coś mi koślawo chodzi - tzn. bardziej koślawo niż na XP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie ma czegos takiego jak WIN 2008 Server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie ma czegos takiego jak WIN 2008 Server.a to ciekawe? klik :) edit: jak zwał, tak zwał - wszyscy wiedzą o co chodzi ale dla scisłości i coby nie było się czego czepić: MICROSOFT WINDOWS SERVER CODE NAME "LONGHORN" BETA edit2: o dziwo po piątej, czy szóstej instalacji chodzi prawie dobrze - napisałem "prawie", bo dzwięk w gadufonie strasznie rwie i trzeszczy - pod XP tego nie było. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam, mam pytanie odnośnie gg. Otóż ktoś mojemu bratu przejął konto gg, które miał już z ~7 lat. Nie dlatego że się nie logował, po prostu dziś po południu nie szło się zalogować, użytkownikiem numeru jest ktoś inny.... Czy jest jakaś szansa odzyskania, jakiś sprytny programik by odzyskać konto gg? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 http://gadu-gadu.pl/kontakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tak, to było zrobione jako pierwsze. Ale póki co bez odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Cos sie mi z gg dzieje :| Wywala ciagle program.. gg caused an Access Violation (0xc0000005) in module Flash6.ocx at 001b:05ce183e.Exception handler called in Management.cpp - AfxWinMain.Error occurred at 9/8/2007 13:09:52.D:\Programy\Gadu-Gadu\gg.exe, run by xacti.Operating system: Windows XP (5.1.2600).1 processor(s), type 586.40% memory in use.1024 MBytes physical memory.613 MBytes physical memory free.1954 MBytes paging file.1646 MBytes paging file free.2048 MBytes user address space.1905 MBytes user address space free.Read from location 047e0000 caused an access violation. Edytowane 8 Września 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Cos sie mi z gg dzieje :| Wywala ciagle program.. gg caused an Access Violation (0xc0000005) in module Flash6.ocx at 001b:05ce183e.Exception handler called in Management.cpp - AfxWinMain.Error occurred at 9/8/2007 13:09:52.D:\Programy\Gadu-Gadu\gg.exe, run by xacti.Operating system: Windows XP (5.1.2600).1 processor(s), type 586.40% memory in use.1024 MBytes physical memory.613 MBytes physical memory free.1954 MBytes paging file.1646 MBytes paging file free.2048 MBytes user address space.1905 MBytes user address space free.Read from location 047e0000 caused an access violation. Mam identycznie od dzisiaj... reinstalka nic nie daje. Dodatkowo docieraja do mnie wiadomości z przestawioną godziną; np. ktoż wysyła o 14:00 a pojawia się czas kilka godzin wcześniejszy... Niedawno otrzymałem też wiadomość od nieznajomej osoby z adresem strony na ktorej mozna znalezc narzedzia hakerskie pozwalające czytać cudze archiwa itp... Chyba pora zmienić komunikator... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2775656 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...