Dzinglu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Niestety z tlenem jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Strzelam, że to wina tego "dziwnego" windowsa, jakaś zmodyfikowana, zła wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzinglu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tez mysle ze cos w tym windowsie "gryzie sie " z gg. Moze ktos mial tego windowsa i podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Spróbuj jeszcze Konnekta, świetny komunikator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzinglu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) konnekta sprawdzalem bylo to samo. Przeinstalowalem system na zwyklego windowsa i dalej to samo . Macie jakies pomysly jak to rozwiazac? Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Dzinglu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 A co za internet posiadasz ? Strony www śmigają normalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Krótka piłka. Dziewczyna mimo ustawienia statusu Niewidoczny wciąż jest widoczna u mnie jako Dostępna. Używam konnekta a ona najnowszego gg. Problem wciąż się pojawia nawet jeśli sprawdzam jej status na web gadu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Krótka piłka. Dziewczyna mimo ustawienia statusu Niewidoczny wciąż jest widoczna u mnie jako Dostępna. Używam konnekta a ona najnowszego gg. Problem wciąż się pojawia nawet jeśli sprawdzam jej status na web gadu.Znaczy to tyle - nie ukryje się przed Tobą ;> Sprawdzany jej nr na innym kliencie (czy problem nadal występuje)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Konnekt lubi łapać lagi przy zmianach statusów - czasami nawet bardzo długie. A co do web-gadu to trudno powiedzieć, serwery gg niedomagają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Miranda też ją widzi jak dostepną. Natomiast znajomi na jej liście twierdzą że jest dla nich niewidoczna. To znaczy że jestem Bogiem?;] update: też jest dostępna. Kobieta jest niereformowalna i nie da się namówić na innego IM. Edytowane 13 Stycznia 2009 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 U mnie jest odwrotnie bo to ja nie moge sie przez zryte gg ukryć przed laską i nawet sobie nie mogę w GTA4 spokojnie pograć. Na lapku to samo gadu działa normalnie. Oo I też jestem niereformowalny, bo już kilka razy podchodziłem do innych komunikatorów i za każdym razem wracam. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Działa wam GG ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie :P Padło znowu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) www.kadu.net/monitor :lol2: Btw.. wywala mi ze nie prawidlowe haslo do serwera :| Tez tak macie ? <_< Edytowane 5 Lutego 2009 przez NZR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak widać po statystykach gg dzisiaj się sypie ostro. NZR mi też tak wywalało, czasami nie z gruchy, nie z pietruchy samo hasło mi się kasowało. Przeszedłem na tlena i luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 capone ja tez uzywam tlena :P Nawet on sie nie chce polaczyc o.O WTF <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zmieniłem GG na tlen różnica bardzo duża polecam. GG było powolne niedopracowanie i mało funkcjonalne, tlen to zupełnie co innego. ;-) Czy jest prawdą ze gg umie samo skasować listę kontaktów? Mojemu koledze podobno się tak stało, może być to jakiś bug. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 IMO jedynie crash Dziadu-dziadu może spowodować utratę listy.. Chyba, że oryginalny klient tej sieci faktycznie ma taką 'funkcjonalność', bo czasem widać opisy typu: 'Straciłem listę - piszcie'. A przecież jest eksport kontaktów i na serwer i do pliku.. Nie spotkałem się z takim problemem na AQQ odkąd go używam (~6lat).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) U mnie jest odwrotnie bo to ja nie moge sie przez zryte gg ukryć przed laską i nawet sobie nie mogę w GTA4 spokojnie pograć. Na lapku to samo gadu działa normalnie. Oo I też jestem niereformowalny, bo już kilka razy podchodziłem do innych komunikatorów i za każdym razem wracam. :| Dlugo nie moglem sie przekonac do niczego innego - ale odkad GG zaczelo mi wywalac sys :| to przekonalem sie bardzo szybko... Teraz uzywam konnekta i mowiac szczerze nie wyobrazam sobie powrotu to tego kupowatego (mowie o caloksztalcie) komunikatora jakim bylo GG. Z drugiej strony medalu - z miranda np. nie moglem sie dogadac... Dopiero konnekt mnie przekonal :] Co do dzisiejszej padaki serwerow - owszem, chwilke cos tam nie dzialalo, ale znalazl sie jakis dzialajacy serwer ;) Edytowane 5 Lutego 2009 przez Yamnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja zmieniłem bo zaczęło gg błąd wywalać. Za 20 razem uruchamiało się normalnie, a jak usłyszałem od paru osób że zżera listę kontaktów to tylko przyśpieszyło moją decyzję. Wcześniej zastanawiałem się nad zmiana ale nie widziałem potrzeby, teraz wiem ze to była dobra decyzja. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Ja GG zmieniłem na Tlen już dawno - za czasów GG 6.0/6.1. Otóż była taka sprawa, że na wielu komputerach z XP GG 6.1 nie chciało działać - u mnie właśnie tak się działo. Tak więc zacząłem używać programu Tlen i szybko się do niego przekonałem. Nie straciłem na tym nic, bo przez Tlen można rozmawiać z ludźmi z GG bez żadnych problemów. Nie wymieniłbym go na inny - łącznie z "nowym GG"... Edytowane 9 Lutego 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Ja sie nie moge dogadac z innymi komunikatorami ;) Uzywalem, uzywam i pewnie bede uzywal gg - ale nie to najnowsze gowno ktore probuja ulepszyc (pogorszyc?) na sile... A pozatym wiekszosc innych komunikatorow odstrasza mnie samym wygladem ('to nowe' gg tez) a co do ramu? GG 7.7.0 zajmuje mi ok 6.5mb nie wiem ile tlen czy inne ale mam to gdzies nawet jak by zajmowaly 0,5 - mialem 128/256 ramu to trzeba bylo uwazac a teraz... moje zdanie i w najblizszym czasie sie nie zmieni - nikt nie musi sie z nim zgadzac Edytowane 10 Lutego 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 U mnie obecnie tlen zajmuje jakieś 3.5MB. Ze wszystkimi załadowanymi wtyczkami i zmienionym skinem. Wygląd, funkcjonalność i stabilność - super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 IMO dużą część pomięci zjada sprawdzanie pisowni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) ...nowe GG wygląda strasznie dziecinnie...Moze nie tyle dziecinnie co poprostu glupio ;) Gadu-radio... Szkoda mi lacza marnowac na internetowe radio - nie po to kupowalem amplituner zeby sluchac z neta... a juz napewno nie przez komunikator ale i tak zostaje przy gg :] Edytowane 11 Lutego 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Heh mi tam zwisa ile zjada pamięci (czy dla posiadaczy 4GB robi różnice? Chyba tak xD) oraz mojego łącza (radio całkiem ok)... Dla mnie zmiany są na +. Edytowane 12 Lutego 2009 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 ja na swoim laptopie niestety nie mogę powiedzieć tego samego. ;-) Jakby ktoś zrobił wersję lite bez radia i telefonu, to by było fajnie. I jakby spellchek nie zajmował 20mb ramu ( Jakim cudem się pytam?!) to by było już całkiem znośnie. I mam nadzieję że nie ma w nim drobnych wkurzających bugów jak w 7.7 czy, o zgrozo, 6.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Co mi się nie podoba w GG 8: -Reklamy, ale to wywaliłem GG Banner Killerem http://bk2.prv.pl/ -zdecydowanie za małe okienko w które wklepujemy tekst -GG telefon a szczególnie ten duży przycisk -w sumie ze spellchecker zajmuje ponad 40MB RAM -niezbyt czytelne okno programu -dalej nie ma możliwości zmiany serwera gdy któryś padnie a nasz program uporczywie będzie chciał się z nim połączyć Co do GG Radio oceniam neutralnie, nie przeszkadza mi, + taki że dobrej jakości jest dźwięk. Ogólnie nowe gg przebajerzone, nic szczególnego na + nie przemawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 po zastosowaniu banner killera zdecydowałem się na dłużej zostać z tym komunikatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 HiS rozmiar okienka to wklepania tekstu można zmienić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...