serwal4 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 GG 6.1.158 ;) wciąż używane do komunikacji z paroma osobami; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 WTW przejął rolę Spika i konto gg przeżyło. To wciąż moja ulubiona forma komunikacji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Tak samo mam, konto GG podpięte w WTW, razem z Facebook i Skype. Aczkolwiek kogoś dostępnego na GG nie widziałem już chyba z pół roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 To było pytanie retoryczne; GG jeszcze chyba się używa, ale oryginalnego klienta to nie widziałem na oczy od chyba 10+ lat... osobiście używam Pidgina. Oj tak, ma się wrażenie jakby sukcesywnie próbowano ten protokół uśmiercić. Pamiętam najpierw zepsuto nową wersje komunikatora GG i lepiej było korzystać ze starej. Po pojawieniu się ciekawych alternatywnych programów obsługujących Gadu Gadu jeden z najpopularniejszych AQQ postanowił, że wprowadzi abonament, no jak dla mnie aż tak cudny nie był. Pidgin się już od dłuższego czasu sprawdza świetnie, ale też już się pogubiłem, kto jest obecnie właścicielem Gadu-gadu i jak długo to to jeszcze działać będzie. Mam nadzieje, że nie padnie przed facebookiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikor Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Mi działało, bynajmniej ostatnio jak się logowałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi,np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.» bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np.Czy to wszystko? – Bynajmniej.» przynajmniej «partykuła wyznaczająca minimalny, możliwy do zaakceptowania przez mówiącego zakres czegoś, np. Wypij przynajmniej mleko., lub komunikująca, że ilość lub miara czegoś jest nie mniejsza od wymienionej i że może być większa, np. Wyjechała przynajmniej na rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...