Skocz do zawartości
Gość Andare

Project Offset

Rekomendowane odpowiedzi

Ktos wie, kiedy to wychodzi ??

Na "ichnim" forum w faq można przeczytać, że plany na koniec 2007 początek 2008. No i, że na standardowym już w tej chwili sprzęcie będzie chodziło bardzo ładnie. Biorąc pod uwagę ciszę jaka panuje na temat tej gry to pewnie się przeciągnie jeszcze, choć wcale na tym mi nie zależy. A ten filmik, który Andare zapodał to ponoć jakiś wyciek... hmmm... filmik przygotowany na ich własny użytek... ciekawe, ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może poprostu filmik miał pojawić się w necie później niż wyciekł, qq ;)

Gra zapowiada się całkiem ok, dużo tytułów ostatnio mamy na horyzoncie, a muszę jeszcze zaległości nadgonić. Kiedy ja to zrobie? ;)

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na forum gry ktoś podawał info że premiera w 2009 ;) ale to wszystko wróżenie z fusów.

Trailer z resztą podobno ktoś wypuścił do sieci bez zgody i wiedzy developerów. Podobno wkrótce mieli wypuścić oficjalny trailer, ale teraz niby tego nie zrobią (lol), no i "podobno" (znowu :D ) filmik był robiony na buildzie z przed roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filmik chyba pochodzi z ver. na konsole. można to wywnioskować po ruchach gracza. teraz pytanie z której konsoli.

Poczytaj forum to będziesz wiedział , że nie jest to ps3 na banq ;).Tudzież ja bym raczej obstawiał , że jest to pc jak w mordę strzelił :P. Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi