Skocz do zawartości
Mayo

Program Do Pobierania Napisów

Rekomendowane odpowiedzi

Ze wszystkich trzech punktów zdawałem sobie sprawę zanim je wymyśliłeś. Ale mi właśnie chodzi o to, że ja nie jestem "mało kto", a czasem trudno jest znaleźć dla danego wydania odpowiednie napisy - dlatego pytam, może ktoś słyszał.

(przecież nie musi to być polski program)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jaki w takim razie jest sens istniejącego już programu, o którym wyżej wspomniałem? A taki, że sam wyszukuje napisy na podstawie różnych wytycznych (których w wyszukiwaniu "manualnym" nie jesteśmy w stanie uwzględnić). Może skończ OT, bo to się robi nudne, że ja się muszę sprzeczać o mój własny temat. Zły? To skasuj. Dobry? To zostaw w spokoju, a nie tłumacz mi to co już wiem.

Edytowane przez Mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też to znalazłem, ale jakoś nie da się tego ściągnąć. W każdym razie u mnie.

EDIT: my bad

EDIT2:

Kiepski ten program niestety, sam byłem w stanie znaleźć więcej niż on.

Edytowane przez Mayo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jaki w takim razie jest sens istniejącego już programu, o którym wyżej wspomniałem? A taki, że sam wyszukuje napisy na podstawie różnych wytycznych (których w wyszukiwaniu "manualnym" nie jesteśmy w stanie uwzględnić).

Program, o którym wspomniałes nie wyszukuje napisów a jedynie na podstawie paru parametrów sprawdza czy ma ja w bazie, w dodatku często się myli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi