Mayo Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Czy spotkał się ktoś w Was z takim programem? Bo Napi-projekt niestety nie ściąga napisów angielskich, a ja właśnie takie chcę :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 1. W języku polskim nie ma takiego słowa jak "kce", 2. Raczej nie ma, bo mało komu w ogóle potrzebne są angielskie napisy. 3. Jak napisy istnieją można je ściągnąć samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ze wszystkich trzech punktów zdawałem sobie sprawę zanim je wymyśliłeś. Ale mi właśnie chodzi o to, że ja nie jestem "mało kto", a czasem trudno jest znaleźć dla danego wydania odpowiednie napisy - dlatego pytam, może ktoś słyszał. (przecież nie musi to być polski program) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jak dla czegoś jest trudno znalezc napisy to tymbardziej nie bedzie ich w zadnych programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) To jaki w takim razie jest sens istniejącego już programu, o którym wyżej wspomniałem? A taki, że sam wyszukuje napisy na podstawie różnych wytycznych (których w wyszukiwaniu "manualnym" nie jesteśmy w stanie uwzględnić). Może skończ OT, bo to się robi nudne, że ja się muszę sprzeczać o mój własny temat. Zły? To skasuj. Dobry? To zostaw w spokoju, a nie tłumacz mi to co już wiem. Edytowane 31 Lipca 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Google zwraca sporo wyników na pytanie subtitle downloader, np. SubFind. Edytowane 31 Lipca 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Też to znalazłem, ale jakoś nie da się tego ściągnąć. W każdym razie u mnie. EDIT: my bad EDIT2: Kiepski ten program niestety, sam byłem w stanie znaleźć więcej niż on. Edytowane 31 Lipca 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To jaki w takim razie jest sens istniejącego już programu, o którym wyżej wspomniałem? A taki, że sam wyszukuje napisy na podstawie różnych wytycznych (których w wyszukiwaniu "manualnym" nie jesteśmy w stanie uwzględnić). Program, o którym wspomniałes nie wyszukuje napisów a jedynie na podstawie paru parametrów sprawdza czy ma ja w bazie, w dodatku często się myli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...