Myxir Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam niedawno temu kupilem Laptopa ACER 9410z, wszystko ladnie smiga elegancko lecz sterowniki pod neostrade nie działają, no i co dalej robie instaluje XP by sciagąć Sterowniki pod viste dla neostrady, gdy to zrobilem chcialem skorzystac z Erecovery zdalny Backup aLE NIE DZIAŁA wypalenie na plytke Backup tez nie. prosze o pomoc z góry dzięki, niewiem juz za co sie łapać może ktoś ma RTMBR Dla tego modelu dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myxir Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 PROSZE O POMOC JESLI KTOŚ MA TEN MODEL TO PROSZE A TEN PLIK Z GÓRY DZIEKI!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myxir Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No poradziłem sobie z tym problemem wrescie mam pytanie, czy moge teraz usunąć tą ukrytą partycje??? jeśli zrobiłem backup na płytce???? Zrobiłem to tak dziąki Knopix 5.1 su - mount -t auto /dev/sda1 dd if=/media/sda1/RTMBR.bin of=/dev/hda bs=1 count=446 To jest kompletna procedura dla ACER Aspire 9410z gdzie użyłem Knopix 5.1. do trzeciej rano się meczyłem wrescie wyłąnczyłem poszłem spać i wrescie mnie olśniło że sda1 to nie jest dysk gdzie są dane Linux tylko ukryta partycja. dzięki za Temat Backup Aspire 5024wlmi, przydał sie. A jeszcze coś polubiłem Linuxa i chyba się z nim zaprzyjażnie sądze ze to będzie wielka przyjażń>! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...