Kuniarz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Witam ! poświęćcie dwie minuty, rzućcie okiem na moje najnowsze wypociny: http://www.astec-online.pl prosze o subiektywne oceny :) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayDoS Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 jak dla mnie c00l.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 widac w phpnuke zrobiona , klimat windowsowy - mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja nie lubie sąd na stronach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 sond ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hehe tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 strona nie oryginalna... pomyslalbym na twoim miejsu na bardziej oryginalnym pomysle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Hmm jak popatrzylem pierwszy raz na ta strone to pomyslalem ze toj est forum phpbb ;) Sonda po prawe jest niepotrzebna - w koncu to strona jakiegos zakladu a nie domowy sajcik o moim psie. Banner taki troche zbyt blady - i po co jest ten obrazek "Super Komputer - i wszystko jasne" ? Motto firmy? Jesli juz dales adres w bannerze to moglbys wrzucic tam jeszcze mail - nie trzeba by bylo wtedy go szukac. Co domerytoryki to sora, ale tak wolno net mi chodzi ze nie chce mi sie czekac na wszystkie podstrony teraz ;)Ogolnie strona: srednia + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mnie osobiscie nie podobaja sie te ludziki na dole po lewej, jakies takie pospolite, reszta calkiem calkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 strona czytelna i szybka a to jest + :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 fajna nawet, szybko sie wczytuje a to wielki + dla strony. Php spox, ale ten napis z i wszystko jasne wg mnie niepotrzebny, link do maila we flashu mize by tam zrobic, albo jakies tlo w photoshopie zrobic, aby laczylo sie z lewa strona loga. Projekt mi sie podoba, lecz w necie jest sporo projektów w php oblookaj moze jeszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...