smiglo83 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Dziękuję za zainteresowanie o postępach będę informował na bieżąco. Na jutro planuję system zainstalować na nowo, bo ten mój już trochę czasu siedzi i wymieniłem kilka podzespołów w międzyczasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Witam padł dysk 7200.11 ST3500320AS SD15, tzw czarna seria. Kabel w drodze ale nasuwa się pytanie, jak dysk wstanie to po aktualizacji firmware można mu "zaufać"?? czy jest sens stawiać na nim system czy raczej kupić nowy dysk a tego używać jako dodatkowy?? Edytowane 27 Lipca 2011 przez Adikss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguszek Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Mój po dwóch latach pracy poszedł na wieczny odpoczynek był używany tylko na Muzykę,Video,i pliki leżały na nim pracował w obudowie podłączony pod USB Pracował w pozycji pionowej. Edytowane 21 Października 2011 przez Boguszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...