mikaelus Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Słuchajcie, ma ktoś może jakieś dobre ebooki o programowaniu w php4 i asp?! Szukam czegoś takiego, ale coś nie znajduję.... Ma ktoś może coś takiego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mam tylko php - kompedium i php for flasha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 sorki ze 2 razy ale nie zauwazylem asp: 1. asp - kompedium 2.aspdotnet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 mikaelus chodź na priv, cos tam mam o php :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jesli szukacie ebook'ow zwiazanych z kompami to polecam sciagnac z emule czy osla pliku Podreczniki.Informatyka.(e-book).[silver].Osloskop.rar Hash : 9E9C1760A2287DCCB678783F5B1A820E jest to zbior (387 Mb :) ) ksiazek zwiazanych z programowaniem, php, systemami o... itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...