stranger Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mamy taki problem kumpel jest wlasnie u mnie chcemy popykac po lanie ale jest nastepujacy problem zainstalowalismy xp i sterwoniki 41.09 directx 8.1 w 3dmarku 2001 se i q3 po chwili obraz staje i jest zwiecha, trzeba resetowac kompa sprzet 8rda Athlon 2000 XP+ 256 ddr333 noname dodam ze na poprzednim kompie bylo to samo sprzet wymieniony zostal oprocz dyskow na to co wyzej pomozcie PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 zwieksz vcore bo widze ze masz kreconego proca pewnie dlatego zalicza wam zwiechy jesli nie jest krecony a ten podpis jest tak dla picu ;) ;) ;) to po pierwsze jakie macie drivery nForce??? bo jesli z serii 1.xx to komp lubial sie dziwnie zachowywac musicie zassac przynajmniej 2.00 po drugie reinstalnijcie detki na inne najlepiej na nowsze byc moze one powoduja wam jakis konflikt. pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 sluchaj ja mam faktycznie podkreconego mojego 1700 na 2600:)) smiga spokojnie i stabilnie temp. 41C ale moje pytanie dotyczylo sprzetu kumpla ktory ma athlona xp+ 2000 nie kreconego a skad mam wziac te nowsze stery do nforce bo faktycznie oboje mamy z plytki producenta zainstalowane jakies 1.xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 www.nvidia.com www.nvidia.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja też miałem taki problem i co dłużej zagrałem to mi robił zwis.A jak podniosłem Vcore do 1.675V to wszystko teraz śmiga jak należy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...