Skocz do zawartości
HucK

Płyta Główna Do 100zł

Rekomendowane odpowiedzi

Mojemu kumplowi spaliła sę płyta główna. Poprosil mnie o pomoc w wyborze nowej. :) Szczerze mówiąc nie moge na allegro nick ciekawego znaleźć, same starocie na SDR-ach. Będzie na tym działał: Athlon XP 1800+, 256MB ramu no name 333 i gf 2 mx 400.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecę Asus A7V600-X,u mnie chodzi na starym komputerze już 3,5 roku,a często komputer pracuje 24h na dobę.Mimo,że do OC się nie nadaje,jest piekielnie stabilna-zero jakichkolwiek zwisów ,itd.Do 90zł kupisz, jak poszukasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecę Asus A7V600-X,u mnie chodzi na starym komputerze już 3,5 roku,a często komputer pracuje 24h na dobę.Mimo,że do OC się nie nadaje,jest piekielnie stabilna-zero jakichkolwiek zwisów ,itd.Do 90zł kupisz, jak poszukasz.

wg mnie ta plyta nadaje sie do OC i rowniez ja polecam bo mialem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płyta ma nie być do OC a Wy tak po bandzie lecicie ;)

skoro to aXP to leci na szynie=266, w razie chęci do OC wystarczy coś co będzie obsługiwało fsb=333mhz, procek powinien polecieć (chyba, że to palomino) a dzielnik się przestawi i wszystko będzie ok :)

ja od siebie mogę polecić ASRocka k7vt4a pro, miałem przez rok, stabilna jak skała, poniżej 100 na pewno złapiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

epox 8k9a7i :D sam mam w moim zapasowym kompie oto co posiada:

- vcore do 2.0 w biosie tak naparawde jakies 1,8

- mozliwosc zmiany mnoznika

- zmiana fsb z krokiem co 1 ale brak blokady byc moze obsluguje fsb 200 bo ten sam chipset co kt600 ale mi tam moj 1700xp@2800xp poszedl i stykalo

- do tego takie rzeczy jak sieciowka/muzyczna

- obsluguje dyski Sata

tylko minusem jest jej dostepnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecę Asus A7V600-X (...) Mimo,że do OC się nie nadaje,jest piekielnie stabilna

Dzisiejsza rozwydrzona mlodziez... :roll: Jak plyta nie ma blokady szyny PCI to plyta sie juz nie nadaje :?. Prawda jest taka ze jak sie chce to i z g... sie bicz ukreci :P. Edytowane przez spavatch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żle napisałem,fakt.Chodziło mi o to,że KT600 przy nf2 wypada słabo pod względem OC.A sam bios w wersji X jest ubogi względem pełnego A7V600.Ale kolega wyrażnie pisał,że na oc mu nie zalezy,więc było nie było,ten X będzie dla niego bdb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi