HucK Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mojemu kumplowi spaliła sę płyta główna. Poprosil mnie o pomoc w wyborze nowej. :) Szczerze mówiąc nie moge na allegro nick ciekawego znaleźć, same starocie na SDR-ach. Będzie na tym działał: Athlon XP 1800+, 256MB ramu no name 333 i gf 2 mx 400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Szukaj czegoś na NF2-może taki soltek jak masz albo coś podobnego (epox). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiem, ale wszystkie płyty tego typu są za ponad 140zł. :/ Nie będzie nikt na tym kręcił, więc nawet KT266 wystarczy. Byle była stabilna. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item221527127_plyta_glow...athlon_ddr.html Warto dołożyć moim zdaniem :) EDIT: Lub coś takiego http://allegro.pl/item218581530_msi_k7n2_d..._a_polecam.html Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ja polecę Asus A7V600-X,u mnie chodzi na starym komputerze już 3,5 roku,a często komputer pracuje 24h na dobę.Mimo,że do OC się nie nadaje,jest piekielnie stabilna-zero jakichkolwiek zwisów ,itd.Do 90zł kupisz, jak poszukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ja polecę Asus A7V600-X,u mnie chodzi na starym komputerze już 3,5 roku,a często komputer pracuje 24h na dobę.Mimo,że do OC się nie nadaje,jest piekielnie stabilna-zero jakichkolwiek zwisów ,itd.Do 90zł kupisz, jak poszukasz.wg mnie ta plyta nadaje sie do OC i rowniez ja polecam bo mialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Fakt, KT600 do o/c niezbyt, ale kolega od 4 lata cieszy się bezproblemowym działaniem swojego Epox'a na ww. chipsecie. http://allegro.pl/item219135690_idealny_i_...krakow_bcm.html http://allegro.pl/item220547987_msi_kt6_de...ytacji_bcm.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 płyta ma nie być do OC a Wy tak po bandzie lecicie ;) skoro to aXP to leci na szynie=266, w razie chęci do OC wystarczy coś co będzie obsługiwało fsb=333mhz, procek powinien polecieć (chyba, że to palomino) a dzielnik się przestawi i wszystko będzie ok :) ja od siebie mogę polecić ASRocka k7vt4a pro, miałem przez rok, stabilna jak skała, poniżej 100 na pewno złapiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Procek to nie palomino :P Ma odblokowany mnożnik. :D Ale do kręcenia padaka. (1700mhz już się sypie. :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 epox 8k9a7i :D sam mam w moim zapasowym kompie oto co posiada: - vcore do 2.0 w biosie tak naparawde jakies 1,8 - mozliwosc zmiany mnoznika - zmiana fsb z krokiem co 1 ale brak blokady byc moze obsluguje fsb 200 bo ten sam chipset co kt600 ale mi tam moj 1700xp@2800xp poszedl i stykalo - do tego takie rzeczy jak sieciowka/muzyczna - obsluguje dyski Sata tylko minusem jest jej dostepnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) A ja polecę Asus A7V600-X (...) Mimo,że do OC się nie nadaje,jest piekielnie stabilnaDzisiejsza rozwydrzona mlodziez... :roll: Jak plyta nie ma blokady szyny PCI to plyta sie juz nie nadaje :?. Prawda jest taka ze jak sie chce to i z g... sie bicz ukreci :P. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez spavatch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Żle napisałem,fakt.Chodziło mi o to,że KT600 przy nf2 wypada słabo pod względem OC.A sam bios w wersji X jest ubogi względem pełnego A7V600.Ale kolega wyrażnie pisał,że na oc mu nie zalezy,więc było nie było,ten X będzie dla niego bdb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...