Knopper Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam, zainstalowałem sobie Viste i mam mały problem, ponieważ foldery są okropne, małe itd. aktualnie sa wyswitlane jak "szczegóły". Wczoraj próbowałem ale zmieniało sie tylko w jednym folderze, a to troche bez sensu. Czy jest mozliwość zmiany wyglądu wszystkich folderów na "kafelki" nie zamieniając kompozycji "aero"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 W XP robi się tak: Ustawiasz jeden folder tak jak ma być. Następnie: Narzędzia->Opcje Folderów->Widok->[Zastosuj do wszystkich folderów] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W XP robi się tak: Ustawiasz jeden folder tak jak ma być. Następnie: Narzędzia->Opcje Folderów->Widok->[Zastosuj do wszystkich folderów] Dzięki, to działa :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...