aerial Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Co do tych gripow to w g9x większy (szary) jest chyba z lepszego materiału, znacznie wolniej ulega zużyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) Co do tych gripow to w g9x większy (szary) jest chyba z lepszego materiału, znacznie wolniej ulega zużyciu. Z tego co pamiętam to problem ze ścierającym się gripem [wideload-pokrytym gumą] występował na samym początku . Edytowane 3 Marca 2011 przez hyper_2002 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) A no właśnie, posiadam już 3 letniego G9, gwarancja się skończyła a paragon wyblakł, więc raczej nie wymienią od ręki Widzę, że na allegro można pasujący grip zamówić za grosze tylko pytanie jak to wypada jakościowo w porównaniu do oryginalnych? http://allegro.pl/nakladka-na-mysz-logitech-g9-g9x-laser-mouse-grip-i1312835080.html Edytowane 9 Listopada 2010 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) A no właśnie, posiadam już 3 letniego G9, gwarancja się skończyła a paragon wyblakł, więc raczej nie wymienią od ręki Widzę, że na allegro można pasujący grip zamówić za grosze tylko pytanie jak to wypada jakościowo w porównaniu do oryginalnych? NAKLADKA NA MYSZ LOGITECH G9 G9X LASER MOUSE GRIP (1312835080) - Aukcje internetowe Allegro Nie polecam tego Grip-a . Słaba jakość a po drugie różni się on kształtem od tego oryginalnego Logitech-a . Edytowane 3 Marca 2011 przez hyper_2002 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Jak byś jeszcze mógł to powiedz gdzie i jak uderzyć do logitecha w tej sprawie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Faktycznie to prawda z Logitechem. Napisałem do obsługi technicznej z zapytaniem o nowe ślizgacze go G5 i otrzymałem odpowiedź, że wyślą mi bez ponoszenia przeze mnie kosztów. Świetna sprawa i duży plus dla Logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...