JohnF Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam.Zmieniam za około 2 miesiące komputer, ale nie mam pojęcia co kupić. Wiem,że wezme karte 8800GTX albo ULTRA i jakiś CORE2 DUO QUAD (za około 1000zł ) A reszta kompletnie nie wiem: RAM(wiem,że tylko 4gb i dobre do oc), płyta główna (dobra do oc,ale czy może <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> już taką co obsluzy DDR2 i DDR3?) obudowa, zasilacz i jaki LCD 21??????? ZA wszystko razem chcialbym dać gdzieś(razem z kartą i procesorem co wymienilem) 5000zl-5500zl.Ogólnie cały zestawik. Ps. Najlepiej jakby sklepy były z Wrocławia, bo stąd jestem.Ale jak będzie konieczność to prosze o zarzucenie linkiem z jakichś innych sklepów komputerowych (przez internet). I Jeśli cena przekroczy 5500zl to max 6000zł niech będzie,ale to juz w konieczności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) hehe, nikt nie powie Ci co kupic bo to co teraz kosztuje 1000zł za 2 miesiace bedzie kosztowac 800zł ;) Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...