turzol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Od wczoraj mam stałkę i zainstalowałem sobie GG 5.0.5 na to PowerGG najnowsze. I wczoraj jeszcze chodziło a dziś nie wysyła smsów oraz gdy daje opcję 'Szukaj znajomych' wypisuje że "Katalog użytkowników jest chwilowo niedostępny. Spróbuj później". O co biega : jakieś problemy z serwerem GG? Czy też mam coś pochrzanione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 jakies problemy z serwerem gg ja wlasnie zrobilem reinstalke windy i nie moge sciagnac kontaktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Nic nie masz skrzanione to serwer gg sie pier****, norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Tak BTW (nie chce zakladac nowego topicu)--czy opłaca sie zainstalować IE6.0 SP1? Co zmienia ten pack? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Serwer niedziala dobrze. Ja tez niemoge ani export ani import. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Czasami serv sie pieprz* i katalog jest nidostepny, tak bywa. Przyokazji gratuluje stalki :D na razie zaskakuje, potem to juz bgedzie obowiazek siedziec prezz godziny w necie. Mi załozyli w przed dzień Mikołajek, eh lepiej yba nie mogli trafic :D:D taki prezent :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 THX Jak na razie jedna nocka zarwana od wczoraj :))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Tlen rrrruuuuuuuullllleeeeeeezzzzzzzzz znim niema zadnych problemow polecam kazdemu :D boze jakie ja dzisaj rymy tworze :lol: :D normalnie nieczuje jak rymuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja tak jak kolega MOS polecam Tlen nie pamietam zebym mial z nim jakiekolwiek problemy:)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 1.Problem: bardzo czesto pada, jest zlagowany, i nie ma w nim zbyt wielu opcji 2.Rozwiazanie: zassac icq:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja niewiem czy czasmi sie pieprzy mi qurwa bardzo czesto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Konnekt rządzi :) http://www.stamina.eu.org/konnekt/ Ja z marco chyba zakochaliśmy się w tym programiku. Jest to alternatywny klient GG. Jeszcze niech plugin ICQ dorobią i będzie to idealny komunikator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Konnekt rządzi :) http://www.stamina.eu.org/konnekt/ Ja z marco chyba zakochaliśmy się w tym programiku. Jest to alternatywny klient GG. Jeszcze niech plugin ICQ dorobią i będzie to idealny komunikator. juz to widze jak dorabiaja:P Ale takie polaczenie byloby zeczywiscie prawie idealne:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 a ja upre sie przy swoim i powiem ze najlepszym komunikatorem jest tlen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a ja upre sie przy swoim i powiem ze najlepszym komunikatorem jest tlen :D zessaj icq i od razu zmienisz zdanie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 icq mnie jakos wkurza... denerwuje mnie to jak wysylam text i czekam chwile az dojdzie... wole miec swiadomosc, ze poszedl ;) ale nie miec swiadomosci, czy doszedl :D tak jakos sie lepiej czuje heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 icq mnie jakos wkurza... denerwuje mnie to jak wysylam text i czekam chwile az dojdzie... wole miec swiadomosc, ze poszedl ;) ale nie miec swiadomosci, czy doszedl :D tak jakos sie lepiej czuje heh zwlaszcza jak ktos ci nie odpisuje a ty wiesz ze dostal wiadomosc=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 heh racja =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Fajny ten Konnekt i ma przezroczystosc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a propo icq, czy jest spolszczenie do tego programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a propo icq, czy jest spolszczenie do tego programu? nie ma:P jeszcze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No Fraag, toś się popisał ! Według mojej wiedzy na dzień dzisiejszy , są cztery Polskie nakładki na różne wydania ICQ (być może jest więcej). Osobiście korzystam z ICQ 2003a, zainstalowany z "Twój Niezbędnik" Nr.1/2003 (11). Poza tym można poszukać w necie, pofatygowałem się i po chwili (sic !) znalazłem takie cóś - http://www.polskie.wersje.prv.pl/ Resztę dopowiedz sobie sam.... Ps. Szukającym polskich wersji polecam - http://www.polmania.host.sk/linkownia.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 tlen.pl rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...