Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zmajstrowałem listę userów (mi wiadomych) obecnych na zlocie. Proszę o dopisywanie się w tym temacie osób, które pominąłem - sorki. Ewentualnie o info, że niektórych zbyt pochopnie zaliczyłem do ekipy PurePC.pl. ;] 1.romek + Patrycja 2.costi 3.Sikor 4.KvaNfield 5.janio 6.Świder 7.MaSell + Kasia 8.Chaos + Andżelika 9.ryba 10.eMJotka 11.dzidzia + cola ;] 12.ReanimaToR 13.Sector19 14.BENITO 15.Lanc 16.Grzechu_1990 17.Kaaban 18.toman 19.Niemiec 20.Kas 21.Honor 22.Eclipse 23.kretfr 24.kszonek 25.bryce 26.sobih 27.pmp 28.przemek2f 29.POWER BY AMD 30.s0bieslaw 31.Lopez07 (Reloop) 32.fr1maN 33.GruX 34.mib 35.birdman 36.add_ryan 37.Kepons 38.Kean 39.Rudesmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 małe sprostowanie Lopez07 aka Reloop 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 małe sprostowanie Lopez07 aka Reloop 8ODone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ja tez bylem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ja tez bylem ;]No, fakt. Nawet looknąłem w Twój identyfikator. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 no no ;] dzieki nagrodzie ktora wygralem przypomnialem sobie o tym forum 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Yo żech też boł! Imię me (od Zjazdu...) : "Dwudziesty z Dwudziestu"... Pozdraw. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Był jeszcze Kepons. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeszcze był Kean 8O @Sikor Po co ta lista ? ;] Dostaniemy jakąś el0 rangę ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 hurrra jestem na liście 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Był jeszcze Kepons.Fakt, byłem chwilke 8O Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeszcze był Kean :) @Sikor Po co ta lista ? ;] Dostaniemy jakąś el0 rangę ? 8O Tak, ranga "pijaki" dla wszystkich 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A dla Kaaban'a - Prisoner 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A dla Kaaban'a - Prisoner 8OMoże być, lepsza niż "uczestnik" 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tak, ranga "pijaki" dla wszystkich 8Oe tam .. ja nic nie pilem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 e tam .. ja nic nie pilem ;]Fakt, mało nie 8O a teraz offtopowe podziękowanie dla Chaosa za kieliszki, dzięki którym mogliśmy w piątek rozpijać Sobieskiego 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sikor, ale przywale tobie nastepnym razem 8O Czemu Marta widnieje podemna, zamiast obok mnie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeszcze był Kean 8OZgadza się 8O Byłem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sikor, ale przywale tobie nastepnym razem 8O Czemu Marta widnieje podemna, zamiast obok mnie :] bo Sikor nie wiedzial czy wstawic ja obok Ciebie czy obok mnie 8O Ps. tez to zauwazylem ze te Kobity to jakies takies sparowane a mojtka nie jest sparowana... ale wytlumaczylem to tak ze mjot ma swoje konto na Pure w przeciwienstwie do reszty Niewiast... Pozdrosex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jak można się nie cieszyć że kobieta jest pod nim? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 @Sikor Po co ta lista ? ;] Dostaniemy jakąś el0 rangę ? :) No, dostaniecie. fciach!l żyrandolem i promocyjny bilet do Krainy Wiecznych Bananów. ;] Ciekawy byłem ile sztuk nas było, bo jakoś nie było momentu, aby wszyscy razem siorbali z jednej coli dzidzi. Sikor, ale przywale tobie nastepnym razem 8O Czemu Marta widnieje podemna, zamiast obok mnie :]Obyś nie oblookał przypadkiem, że płetwa służy nie tylko do wykręcania benitowych sutków, ale równie dobrze może schlastać Twą fizjonomię. ;] Zerknij w dół na sextorową dedukcję: Ps. tez to zauwazylem ze te Kobity to jakies takies sparowane a mojtka nie jest sparowana... ale wytlumaczylem to tak ze mjot ma swoje konto na Pure w przeciwienstwie do reszty Niewiast... Pozdrosex Jak można się nie cieszyć że kobieta jest pod nim? 8OWidać niektórzy czują wstręt do kobiet. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 też byłem na podłodze spałem (w pobliżu Benita), i drugiego dnia zwiałem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Sikor, idąc tropem ryby to on powinien być koło mnie, a nie ja koło niego;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 też byłem na podłodze spałem (w pobliżu Benita), i drugiego dnia zwiałem 8O A co noc się nie podobała? 8O ajjj... wiem Janio cię zaskoczył z jego magiczną różdżką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ajjj... wiem Janio cię zaskoczył z jego magiczną różdżką 8O 8O hmm no ciekawe te zloty pure muszą być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Sikor, idąc tropem ryby to on powinien być koło mnie, a nie ja koło niego;pNo to któreś z Was musi się wypisać z forum. Sparuję Was wtedy. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...