narcyz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, Potrzbuje szybko kupić jakiś modem, które będzie razem z Linksysem WRT54GL używany do rozdzielania internetu dostarczenego przez Netię po liniach TP. Chętnie przeczytam jakieś rady co by można kupić, żeby wszystko działało jak należy i nie sprawiało żadnych problemów. Priorytet to stabilność w połączeniu z tym Linksysem! Lepiej, żeby było to coś względnie niedrogiego, bo w innym przypadku zakup samego modemu traci sens. Pozdrawiam, narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 kazdy modemo router posiadajacy tryb pracy bridge... albo linksysika do kompletu za okolo 200zl na annex A podejrzewam ze taniej jak 100zl nei kupisz a linksyusto rozwiaznaie na dlugo... zreszta jak masz wrt54gl to sam wiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jaki tryb pracy i że annex A, to wiem, ale szukałem rady co by to konkretnie mogło być. No nic, dziś rano kupiłem na alledrogo Linksysa AM200, z tego co czytałem to działa całkiem sensownie w połączeniu z WRT54GL, tzn. jest to czego potrzebuje: stabilność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...