lukaszex Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Otóż mam zamiar kupić monitor LCD 19'. Ma być głownie przeznaczony głównie do gier. Musi efektownie wygladać(podobaja mi sie samsungi i LG) Na oku mam LG L1982U. Fundusze: Mam na komputer z monitorem 5500zł,z tym że na sam monitor chce przeznaczyć ok 1200zł jednak jeśli będzie tańszy na pewno sie nie obrażę Razz Jeżeli jakiś monitor !naprawdę! będzie wart dopłaty to nieco zwiększę fundusze Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Polecam Benq FP93GP , np. na Allegro kosztuje 949zł Link: http://allegro.pl/item218728592_monitor_lc..._bad_pixel.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tylko nie benQ, nie podobaja mi sie monitory tej firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...