Ramza Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mam pytanie kupiłem wczoraj HP CD/DVD TATTOOS.Posiadam drukarkę z firmy HP dokładniej PSC 1315 all-in-one.Czytałem w gazecie jak odpowiednio ustawić proporcje drukarki żeby wydrukowała dobze ale nie posiadam tego programu HP PHOTOSMART PREMIER.Zna ktoś może alternatywę dla tego programu lub dał by mi opis jak to idealnie wydrukować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 co ty chcesz robic tatuaze drukarka czy jak? bo nic nie rozumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramza Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 TU masz linkEtykiety na płyty To są etykiety na płytki dvd i cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dobra etykiety, ale z linka wychodzi, ze je sie nakleja na cd(?) programu nie ma w necie do sciagniecia? a co on w ogole robi? to moze sie cos wymysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramza Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Dobra trochę to źle napisałem.Chodzi o to, że to są "nalepki" na cd/dvd na które możemy nadrukować cokolwiek chcemy.Ściągałem coś ale przy instalacji błędy wyskakują luzem nie znalazłem tego programu.Mogę zrobic dokładne zdjęcie(a) tych nalepek jak co. Program pomaga wybrać rozmiar i wymiar papieru(tych naklejek 127 na 178 cm jak sie nie mylę) i takie tam duperele... Chyba coś znalazłem testuję.... Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Ramza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 w nero jest chyba cos takiego? ja ze swojej strony polecam Acoustica-CD-Label-Maker. uzywam tego do drukowania na plytkach, ale tobie tez moze sie przydac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramza Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ok dzięki już do tego doszłem na necie znalazłem program on-line już nie potrzebuje pomocy :D Pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...