Nieobeznany Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam!mam taki mały dylemacik przymierzam się do kupna zasilacza tak do 130 zł,a konkretniej nie wiem kompletnie ,który wybrać http://allegro.pl/item219451333_amacrox_wa...od_zenfist.html czy http://allegro.pl/item217855212_cichy_bezp...pfc_gratis.html bardziej przymierzam się do Amacroxa czytałem ,że jest to dobry "zasilator"(no i ładnie wygląda :P ),ale z drugiej strony Chieftec chyba też nie jest zły?>chociaż słyszałem ze teraz zeszli troszke na psy <_< .Konfigu chyba nie opłaca mi sie pisać,bo to już dość leciwy sprzęt więc nie ma to zbytnio sensu B-) pozostało mi wybrać tylko któryś z tych dwóch.Co byście polecili?>chyba ,że macie jakies inne propozycje w tej cenie? Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez pedro53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Z tych dwóch brałbym Amacroxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Twoja płyta bierze zasilanie z +5v, a więc żaden z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) to nie będzie zasilacz do kompa z sygnaturki :wink: jeśli to coś zmieni to będzie podłączony do płyty ASrock K7VT4APro lub MSIK7N2Delta2 ,a jeśli będzie zły to może jakaś propozycja na inny zasilacz?w gre wchodzi tylko nowy :-| reszta sprzętu to 2x256MB Ram, Radeon 9800XT ,2 nagrywarki ,dysk 80GB Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez pedro53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 z nowych to HPC 360-202. Osobiście wolałbym Delte DPS-350PB-2. W moim kompie taka właśnie delta zastąpiła ww Chieftec'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...