Emissary Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Elo na jednym z kompów w sieci padł mi harmonogram zadań (win98) ;] . Padł jak padł po prostu nie odpala zaplanowanych zadań. Robiłem co mogłem a sposobu nie znalazłem , i nie będe przez ten syf przeinstalowywał systemu ^^. Nie znacie jakieś alternatywnego oprogramowania do zaplanowanych zadań. Googlowałem(widocznie słabo) ale nic nie zanalazłem . Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Emissary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 rainlendar? na pulpicie masz cały czas to co masz zrobić ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emissary Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) rainlendar? na pulpicie masz cały czas to co masz zrobić ;p tylko on chyba nie ma mozliwości odpalania aplikacji o okreslonym dniu i godzinie ( a mi zależy tylko na tym) Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Emissary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...