siwyXXX Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam ! Mam pytanie ( bo za nie dlugo bede robil laptopa)jesli pol klawiatury nagle przestalo dzialac w sensie klawisze maja inne znaczki litera P to 0 itp Windows Xp jest EN (sprowadzany z Anglii)to najprawdopodobniejszy powod to panel sterowania opcjie klawiatury i tam cos nie tak typu polski-programista ?? prosze mi dac wskazowki jak najszybciej bede wdzieczny. edit Teraz sprawdzalem klawatura w 100% sprawna chodzi o to ze np klawisz P ma u gory mala cygerke 1 klawisz M np 2 klawisz L np 3 itp i tak do 9 i zamiast liter dzialaja wlasnie te cyferki wyglada na ta ze jakas kombinacjia klawiszy przestawi na litery a nie cyfry ktore danemu klawiszowi odpowiadaja hm.. nie znam sie na laptopach wiec bylbym wdzieczny jesli ktos wie jak to przestawic. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opisałeś dość chaotycznie, ale spróbuj wyłączyć tryb numeryczny klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyXXX Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No wlasnie ale jaka kombinacjia ?? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No wlasnie. Jaki Lapek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyXXX Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Wlasnie nie wiem za jakis czas bede sie bawil kombinacjiami roznymi u kolegi i wtedy dopiero bede mogl sprawdzic jaki laptop. ok zadzialalo FN+ins Dziekuje za odp. pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez siwyXXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...