Skocz do zawartości
slike99

Karta Pcie Do 650 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

1. Mam 650 zl na karte graficzna wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem bedzie 1950XT co o tym mysliscie ? ( poprosilbym o linki jak sie da )

2. Czym rozni sie ta karta http://abcpc.pl/wyswietl_produkt_szczegoly...y&kod=63953 od tej http://allegro.pl/item219117523_asus_x1950..._nowy_wawa.html oprocz firmy, ktora bedzie lepsza ?

Edytowane przez slike99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to palit 8600GT kręcił się na GE. Poza tym ta karta jest pokroju 7900gs czyli powinna być szybsza od x1950

Że co? He he he, khe, khe... Jedno zdanie, a tyle bzdur...

Nie mówiąc juz o bezsensowności porównania 8600gt do x1950xt...

Do autora tematu:

bierz ASUSa z allegro - ma 12 misiecy wiecej gwarancji i przede wszystkim jest dostepny (a w sklepie brak towaru). Poza tym karty sa identyczne.

Edytowane przez komisarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeony te co podałeś niczym się nieróżnią... Ja na twoim miejscu nie zastanawiałbym się i brał tą kartę... W gry z DX9 pograsz na full przy rozdzielczości 1024x768, tylko w nielicznych grach na rozdzielczości 1280 x 1024... Karta bardzo dobra! Nie inwestowałbym w 8600 bo niema sensu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podepne sie. tez zastanawiam sie nad kupnem karty graficznej (na okres jakiegos roku) az wyjdzie cos porzadnego na dx10. Obawiam sie jednak ze duzo strace na wartosci tej karty po roku od kupna...moze ten rok przetrwac na 8600gt? jak myslicie duzo zostanie z tych 650zł po roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi