Rocky Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jakich programow potrzebuje zeby z wlasnego kompa zrobic FTP i czy wogole da sie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 jesli masz win 2k, lub xp pro, to serwer ftp jest wbudowany w system, jesli masz inna winde, lub ten ktory masz ci nie pasuje to polecam SERV-U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a pewnie ze sie da !!!!! tylko podaj jakies szczegoly na temat twojego lacza z netem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ta, tylko ze jak bedzie wylaczony komp to ofkoz ftp nie bedzie dzialac. Potrzebujesz tylko zainstalowac ISS z plyty z windą (w win 2000 i xp pro chyba jest tylko w 'standardzie"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 tego windowsowego jakos nie polecam, ale za to polece dosyc rozbudowany, a jeszcze w miare prosty w obsludze serwerFTP BulletProofFTPserver http://www.gene6.com/ i darmowy i chyba nie ma mniej skomplikowanego serwera ;) chociaz juz nie ma bardziej zaawansowanych funkcncji, ale do wymiany plikow nadaje sie wysmienicie :) CesarFTP http://www.aclogic.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 wow thx. Mam win 2k pro, a lacze ADSL (to tak jak stale), komp chodzi 24/7. sproboje uruchomic to "BulletProofFTPserver" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 wow thx. Mam win 2k pro, a lacze ADSL (to tak jak stale), komp chodzi 24/7. sproboje uruchomic to "BulletProofFTPserver" :) to tutaj masz opis tego programu chociaz nie ma wszystkiego, jakbys mial roblem z udostepnianiem np. z kilku partycji naraz napisz na maila http://www.bpftp.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bullet proof, a jak masz xp to polecam flashXp:> sam uzywam tego drugiego z racji os'u:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bullet proof, a jak masz xp to polecam flashXp:> sam uzywam tego drugiego z racji os'u:] tobie chodzi o Klienta FTP? i program FlashFXP? jezeli tak, to chodzi w tym watku raczej o serwery FTP, a program FlashFXP nie nazywa sie dlatego FXP, ze nadaje sie do windowsa XP tylko, ze obsluguje protokol FXP (polaczenia bezposrednie miedzy serwerami) a jak nie o to chodzilo to sory za marudzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Bullet proof, a jak masz xp to polecam flashXp:> sam uzywam tego drugiego z racji os'u:] tobie chodzi o Klienta FTP? i program FlashFXP? jezeli tak, to chodzi w tym watku raczej o serwery FTP, a program FlashFXP nie nazywa sie dlatego FXP, ze nadaje sie do windowsa XP tylko, ze obsluguje protokol FXP (polaczenia bezposrednie miedzy serwerami) a jak nie o to chodzilo to sory za marudzenie ;) przyjmuje przeprosiny:] nie chodzilo mi o klientaftp..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 przyjmuje przeprosiny:] nie chodzilo mi o klientaftp..... a moglbys podac linka jakiegos konkretnego do programu flashxp... mowisz, ze to serwer chetnie oblookam... nic nie moge wyszkukc konkretnego o tym programie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 przyjmuje przeprosiny:] nie chodzilo mi o klientaftp..... a moglbys podac linka jakiegos konkretnego do programu flashxp... mowisz, ze to serwer chetnie oblookam... nic nie moge wyszkukc konkretnego o tym programie poszukaj sobie:P napewno googlem znajdziesz..... bo ja aktualnie linka na pamiec nie znam, a niestety nie zapisalem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja tam używam guildftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 przyjmuje przeprosiny:] nie chodzilo mi o klientaftp..... a moglbys podac linka jakiegos konkretnego do programu flashxp... mowisz, ze to serwer chetnie oblookam... nic nie moge wyszkukc konkretnego o tym programie poszukaj sobie:P napewno googlem znajdziesz..... bo ja aktualnie linka na pamiec nie znam, a niestety nie zapisalem:P no wlasnie na zadnej wyszukiwarce nie moge tego znalezc.. ale jak uzywasz tego programu to powinien byc tam adresik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 jesli masz win 2k, lub xp pro, to serwer ftp jest wbudowany w system, jesli masz inna winde, lub ten ktory masz ci nie pasuje to polecam SERV-UTeż to polecam, naprawde dobry. -------- Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 przyjmuje przeprosiny:] nie chodzilo mi o klientaftp..... a moglbys podac linka jakiegos konkretnego do programu flashxp... mowisz, ze to serwer chetnie oblookam... nic nie moge wyszkukc konkretnego o tym programie poszukaj sobie:P napewno googlem znajdziesz..... bo ja aktualnie linka na pamiec nie znam, a niestety nie zapisalem:P no wlasnie na zadnej wyszukiwarce nie moge tego znalezc.. ale jak uzywasz tego programu to powinien byc tam adresik nie ma..... przepatrzylem wszystko nawet help itd.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...