frencci Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam. Prośbę kieruję do posiadaczy takiego zestawu jak w temacie postu i jednocześnie dobrze orientujących się w ustawieniach Biosu tego Gigabyte’a. Ja raczej nie mam większego pojęcia w tej materii. Nie wiem czy dobrze Bios rozpoznaje moje pamięci OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Special Ops Urban Elite Dual CL4i ich timingi oraz FSB- a wiem, że można je ustawić ręcznie itd. Proszę o info od osób chętnych aby pomóc mi najlepiej na PW (porównać ustawienia)-abyśmy nie spamowali w wątku ;-]. Dziękuję,J Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frencci Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam. Prośbę kieruję do posiadaczy takiego zestawu jak w temacie postu i jednocześnie dobrze orientujących się w ustawieniach Biosu tego Gigabyte’a. Ja raczej nie mam większego pojęcia w tej materii. Nie wiem czy dobrze Bios rozpoznaje moje pamięci OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Special Ops Urban Elite Dual CL4i ich timingi oraz FSB- a wiem, że można je ustawić ręcznie itd. Proszę o info od osób chętnych aby pomóc mi najlepiej na PW (porównać ustawienia)-abyśmy nie spamowali w wątku ;-]. Dziękuję,J Ok, dalem rade sam ;-]. Timingi i FSB sa takie jak w specyfikacji.Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...