ropersik Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam takie pytanko jaki maxymalnie proc mogę włożyc pod ten cooler kupilem go rok temu pod durona i dalem kupe pieniedzy-a chcialbym w najblizszym czasie zmienic duronka na T-breda.Dokładny numer opis tego wiatraka to 5E053B1H3R- na stronce spire nie znalazlem takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 to jest taki mały niski miedziany cooler ? z turbinka 6x6 ? Takiego ma mój kumpel na palomino 1,7+ słabiutko... :/ maił prawie 70... jeździł z wiatrakiem stołowym to ial koło 50... eraz zamontowaliśmy rure 100 z pvc i na końcu wiatrak (koniec rury opalarką dopasowaliśmy :)) to ma dalej 50 ale bez tego wiatraka jeździ... osobiście nie polecam... chyba ze to jakiś inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mam tego potwora :) i na 1.7 V 2050 stres do 50C idle44C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 czyli mam rozumiec ze mi styknie pod athlona 1,7 -0,13 mikrona??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jak najbardziej tylko dobra pastę nałóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...