Skocz do zawartości
Mulio

Ceny procków.

Rekomendowane odpowiedzi

nie czekałbym wcale. masz kaskę - to biegnij do sklepu i kupuj. u nas zawsze jest tak, że jak $ tanieje i w sklepie pytasz czemu cały czas jest drogo to ci mendzą że jeszcze stare zapasy mają, a jak $ drożeje to i od razu ceny skaczą. pamiętam przepychanki 2 lata temu z ramem i latające ceny to stwierdzam że nie warto kombinować. możesz zaoszczędzić 5 zet a wtopić 50. tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć czy ceny AMD AXP pójdą w dół?

Mam zamiar wymienić 1g na 1.7g , czy jeszcze poczekać i ile?

Z góry dzięki za rady!

tak, tak, wrozka prawde ci powie, w mojej szklanej kuli widze..... widze..., tak, tak, dzentelmenie widze dwojke dzieci, szczesliwe zycie.... widze, widze ze ceny amd niedlugo ....................

[koniec seansu] :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie zacznie wojna w Iraku to wszystko pojdzie w gore, wieć LUDZIE KUPUJCIE TERAZ BO POTEM BEDZIE DROGO !!!!!!!!!!!!!!!!!

:arrow: ... i to mnie martwi :( tez mam zamiar wymienic kilka podzespolow w kompie, ale musze poczekac kilka tyg. bo obecny sprzet ciagle testuje ;) jezeli ceny pojda w gore, to <span style="color:red;">[ciach!]</span> mnie strzeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie zacznie wojna w Iraku to wszystko pojdzie w gore, wieć LUDZIE KUPUJCIE TERAZ BO POTEM BEDZIE DROGO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Troszeczke bledne rozumowanie - jak jakis kraj przechodzi w stan wojny to jego waluta spada na leb na szyje - wiec dolar potanieje i to bardzo - nie musze mowic co to oznacza. (Podczas pierwszych informacji o wojnie dolar spadl i dopiero niedawno dociagnal do EURO).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żartujcie sobie z tym Irakiem.

Wyobraźcie sobie, że poszedłem kupić RAM 11 września 2001, bo

wiedziałem co się szykuje. Jak się okazało ceny RAMu z najniższego

pułapu poszły w górę i to całkiem sporo. Także kupujcie póki nie ma

wojny ;-)

hyper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy kiedys ceny prockow poszly w gore?

hyper, skoro wiedziales wczesniej co sie stanie 11 wrzesnia to moze masz jakies informacje o zbombardowaniu jakiejs fabryki procesorow?

intel opusci ceny w kwietniu (jak wyjdzie proc fsb800) i amd sie na 100% dopasuje, wiec nie wiem o czym wy rozmawiacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyper, skoro wiedziales wczesniej co sie stanie 11 wrzesnia to moze masz jakies informacje o zbombardowaniu jakiejs fabryki procesorow?

Miałem na myśli, że wiedziałem co się szykuje na rynku cen pamięci ;-)

Niestety nie przewidziałem zburzenia WTC :wink:

Przy takich różnych wydarzeniach typu wojna ceny raczej mają tendencje

do wzrostu. Dla przykładu wróże, że ceny RAMu będą spadać jeszcze

przez 21 - 28 dni, a później tradycyjny skok w góre. Co myślicie o mojej

teorii?

hyper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz 1700+ to TERAZ bo już w hurtowniach albo końcówki albo drożeją (vide Action) Ram na chwile obecną to już chyba dno możliwości spadku cen. 2 tyg temu kupiłem 512 w tej chwili miałbym za to 768 !!! Ja bym brał teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z moich doswiadczen wynika ze wogole ceny sprzetu sa najnizsze w lutym/marcu pozniej wszystko idze do gory :*((

:arrow: a co powiesz o czerwcu. ja w czerwcu 2002 r. kupilem troche sprzetu, a pozniej ceny skoczyly do gory. moze to dlatego, ze w czerwcu nikt nie mysli o kompach tylko o wakacjach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...