roth Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Witam!! Kupiłem dzis na giełdzie takiego antka JIUHB 0302 WPFW. Niestety mam pecha(juz 2 tygodnie czekam) bo plyte mam w serwisie (MSI kt4 ultra) i nie mam jak sprawdzic:( Ma ktos cos takiego?? Jak to sie kręci? Pamiec tez kupilem specjalnie:) (twinmos 2X256 m.tec). Jeszcze jedno zastanawiam sie nad zmiana plyty na cos na nforsie2. Slyszalem o epoxie ale musze miec cos z wyjsciem na 5.1 i dodatkowo podpiecie microfonu i line in wiec odpada chyba ze dokupie audigy. Chyba ze kupic... Zenitha:) testowal ktos to? Dzieki za odpowiedz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 odpowiedzi na wszystkie pytania masz w magicznej opcji szukaj co zaraz ci udowodni jakis moderator :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 przeczytalem wszystko... i nie znalazlem tego konca WF... a i jeszcze moj jest rudy i wersja boxowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...