Jin* Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Moge sie zalozyc ze standardowa EA cena - 129.90 :mur: Tzn tyle przynajmniej widuje nowe gry wydawane przez EA w Empiku ( oni tez hieny musza marże walnac czasami niezla ). Czlowiek ma sie ochote pociac , dawniej za taka cene przynajmniej dostawalo sie ogromne tekturowe pudlo .... kiedy? bo ja pamietam czasu jak wiekszosc gier w tekturowych pudlach kosztowala 200zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Albo edycję kolekcjonerską. Gracie coś dzisiaj ? Moge zagrac, jaki masz nick na STEAM ? kiedy? bo ja pamietam czasu jak wiekszosc gier w tekturowych pudlach kosztowala 200zl...hmm, to niezle Cie wydoili. Ja kupilem np Starcrafta za 150zl, innym razem Diablo 2 w dniu premiery za 139 zl. Dalej pamiecia jak siegam, w Polsce ciezko bylo dostac pudelkowego Doom-a :P :P -------- tylu chetnych bylo do gry a teraz gra postawiona i czekamy i cisza .... Edytowane 13 Listopada 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 i co udało się komuś przejść metro na ekspercie w 4 graczy ? nie udało mi się nigdy przejść sceny z "minigunem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 przy zgrany teamie w multi jest to dosc proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) przy zgrany teamie w multi jest to dosc prostemoim zdaniem cos wiecej jest potrzebne. Naprzyklad jak po drodze trafi sie na Hulka i do tego na fale zombich na dokladke w tej samej chwili, jest duza szansa ze team tego nie przetrwa. Hulk jest dosc morderczym czynnikiem, wiec brak szczescia w losowaniu potworkow na mapie moze sie rowniez zle skonczyc. Mam nadzieje ze w pelnej wersji trzeba bedzie na ekspert naprawde zgranego i choc troche skillowego teamu, zeby przejsc na tym poziomie kampanie. Edytowane 13 Listopada 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 mialem na mysli, tylko horde trupow przy minigunie. bo nie zdarzylo mi sie i chyba nie ma takiej opcji w grze, zeby bo otwarciu drzwi razem z trupami przylazl osilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Grało się miło, brakowało nam zgrania, strzelaliśmy sami do siebie. Nie było tak źle, tylko "hulka" nie mogliśmy pokonać. Ostatnim razem było blisko. Mam nadzieję, że jutro też zagramy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ja chyba nie kupie tej gry... chyba ze zrobia jakis inny patent z serwerami. W polsce mamy ten problem ze z uploadem jest zazwyczaj bida i jak przychodzi postawic serwer na 4 osoby to zwyczajnie tnie. Gdyby takie pingi panowaly na serwerach cs'a to wiekszosc by swiecila pustkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) po prostu wbijaj od razu na dedykowany serwer, a nie bawisz sie w lobby Edytowane 13 Listopada 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 przy zgrany teamie w multi jest to dosc prostenie zawsze, czasem w jednym momencie uderza taka fala zombie że nie ma szans szczególnie na poziome expert, tym bardziej że obie mapy są tymi z najłatwiejszych chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 dokładnie aż strach się bać co bedzie w fullu na ekspercie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 nie zawsze, czasem w jednym momencie uderza taka fala zombie że nie ma szans szczególnie na poziome expert, tym bardziej że obie mapy są tymi z najłatwiejszych chyba...ale ja mialem na mysli koncowke drugiego levela. nie cale 2 etapy. wtedy nie jest to juz takie proste, to prawda. ciekawe jakie jeszcze bronie zasundowalo na Valve. strzelba samopowtarzalna z magazynkiem 30 naboi i zadna horda sie nie oprze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Oprze się oprze...o ściane ^^ mat_queue_mode 0 Zadziałało, dzięki pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 OK info z placu boju: :D Do tego kumpel załatwił z adminami Neostrada Strefa Gier TP kilka serwerów ;) Będziemy próbowali je zmodyfikować na więcej graczy niż 4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Do tego kumpel załatwił z adminami Neostrada Strefa Gier TP kilka serwerów ;) Będziemy próbowali je zmodyfikować na więcej graczy niż 4... wiecej niz 4 na serwie, czy wiecej niz 4 na mapie ? bo jesli to drugie, to raczej to zabije ta gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) czy aby napewno? np. 6 graczy na serwer było by o wiele lepiej. ale wszystko w swoim czasie, zobaczymy jak to wyjdzie, narazie stoją dwa serwery demo Neostrady.' a no i jeszcze jest tryb versus w gierce, ludzie na zombie, pewnie 16 na 16 dalo by rade, do tego beda osobne mapy Edytowane 14 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 gra ktos dzis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) a o co chodzi z tym że jak chcę dołączyć na jakiś serwer z menu w steamie (widok>serwery) to pisze "nie masz zainstalowanego modułu 3ciej strony" przez to nie mogę również dołączyć do graczy L4D z naszej grupy Edytowane 14 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Mi się też tak zdarzyło. Najpierw z odpalonego HL2 próbowałem się przełączyć na L4D (pewnie tak nie można), zamknąłem i próbowałem na Steamie i znowu ten sam komunikat (nie wiem czemu, bo wcześniej nie miałem problemów), ale z odpalonej gry normalnie się dołączyłem do znajmych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 server is enforcing consistency for this file scripts_instruction_lesson.txt Nie mam pytań, takie coś wywala przy próbie wejścia na serwer. Jakieś sugestie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 widzieliście po update weszła nowa opcja w menu kampanii " graj z ludźmi z grupy " czy jakoś tak , ale widać że ludzie już narzekają na niedoróbki http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=750215 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Ostatnio bardzo długo trwa wyszukiwanie gry, można tak czekać i czekać i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 A gdy już się doczekasz, to w połowie ładowania wita mnie w/w komunikat. Zrobił się problem xD Bo nie mam jak wieczoru spędzić xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 dlatego trzeba zapraszać do gry znajomych/ludzi z PPC ;) dzisiaj pierwszy raz przeszedłem eksperta w multi yeah ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Prosta przyczyna tych błędów, servery dedykowane nie zostały zaktualizowane przez ich administratorów (pamiętajcie, że jest sobota). server is enforcing consistency for this file scripts_instruction_lesson.txtto po prostu oznacza, że nasz plik różni się od serwera. Nawet oba na Neostradzie nie działają. Oto one (wpisać connect <adres IP> w konsoli ~) connect 193.110.122.209:27016 connect 193.110.122.209:27015 Mi to lotto we wtorek odblokują full (już mam załadowany na dysku) :D a tutaj trochę żeby podkręcić atmosferę: http://www.left4dead411.com/news/2008/11/v...o-edge-xbox-17/ Krótka wstawka z nowej mapki (coś jakby las) i pokazane jak gra się zainfekowanymi (w pierwszej wersji dema też się dało). Ogólnie koleś tam grać nie potrafi + xbox to wiecie ;) ale widać co nieco. Tutaj coś jakby recenzja, widać sporo mapek, między innymi farmę (będzie wypas, niby noc ale dzień na niebie i pole kukurdzy :>) http://www.left4dead411.com/news/2008/11/1up-show-lost-boss/ Edytowane 15 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Od nowego update dema jest problem z druga mapą(metro), na każdym serwerze występują "time outy" przez pierwsze "kilkadziesiąt metrów" mapy ;/ ---- Fulla też kupię ale wersję pudełkową, jest trochę taniej i w pudełku [; Edytowane 15 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 (edytowane) Z tym błędem właśnie się spotkałem. No cóż to tylko demo ;) Czytajcie ogłoszenia na Grupie PurePC :D EDIT: Admin Neostrady (ten od gier) właśnie zrobił update serwerów dema ;0 wszystko już działa. Przeszedłem drugą mapę i nie wywala się nic, pewnie to była wina tamtych serwerów. Edytowane 15 Listopada 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Robi się bardzo ciekawie :D Farma , kukurydza, las, Mnie tam pasuje ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 O tą farmę się rozchodzi: (model louisa - ciemnoskóry - jest na tym screenie inny bo to modele beta ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...