Skocz do zawartości
Gość StoProGratis

Left 4 Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Moge sie zalozyc ze standardowa EA cena - 129.90 :mur:

Tzn tyle przynajmniej widuje nowe gry wydawane przez EA w Empiku ( oni tez hieny musza marże walnac czasami niezla ).

Czlowiek ma sie ochote pociac , dawniej za taka cene przynajmniej dostawalo sie ogromne tekturowe pudlo ....

kiedy? bo ja pamietam czasu jak wiekszosc gier w tekturowych pudlach kosztowala 200zl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo edycję kolekcjonerską.

Gracie coś dzisiaj ?

Moge zagrac, jaki masz nick na STEAM ?

kiedy? bo ja pamietam czasu jak wiekszosc gier w tekturowych pudlach kosztowala 200zl...

hmm, to niezle Cie wydoili.

Ja kupilem np Starcrafta za 150zl, innym razem Diablo 2 w dniu premiery za 139 zl.

Dalej pamiecia jak siegam, w Polsce ciezko bylo dostac pudelkowego Doom-a :P :P

--------

tylu chetnych bylo do gry a teraz gra postawiona i czekamy i cisza ....

Edytowane przez satou

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy zgrany teamie w multi jest to dosc proste

moim zdaniem cos wiecej jest potrzebne. Naprzyklad jak po drodze trafi sie na Hulka i do tego na fale zombich na dokladke w tej samej chwili, jest duza szansa ze team tego nie przetrwa. Hulk jest dosc morderczym czynnikiem, wiec brak szczescia w losowaniu potworkow na mapie moze sie rowniez zle skonczyc.

Mam nadzieje ze w pelnej wersji trzeba bedzie na ekspert naprawde zgranego i choc troche skillowego teamu, zeby przejsc na tym poziomie kampanie.

Edytowane przez satou

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba nie kupie tej gry... chyba ze zrobia jakis inny patent z serwerami. W polsce mamy ten problem ze z uploadem jest zazwyczaj bida i jak przychodzi postawic serwer na 4 osoby to zwyczajnie tnie. Gdyby takie pingi panowaly na serwerach cs'a to wiekszosc by swiecila pustkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy zgrany teamie w multi jest to dosc proste

nie zawsze, czasem w jednym momencie uderza taka fala zombie że nie ma szans szczególnie na poziome expert, tym bardziej że obie mapy są tymi z najłatwiejszych chyba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zawsze, czasem w jednym momencie uderza taka fala zombie że nie ma szans szczególnie na poziome expert, tym bardziej że obie mapy są tymi z najłatwiejszych chyba...

ale ja mialem na mysli koncowke drugiego levela. nie cale 2 etapy. wtedy nie jest to juz takie proste, to prawda. ciekawe jakie jeszcze bronie zasundowalo na Valve. strzelba samopowtarzalna z magazynkiem 30 naboi i zadna horda sie nie oprze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy aby napewno? np. 6 graczy na serwer było by o wiele lepiej. ale wszystko w swoim czasie, zobaczymy jak to wyjdzie, narazie stoją dwa serwery demo Neostrady.'

a no i jeszcze jest tryb versus w gierce, ludzie na zombie, pewnie 16 na 16 dalo by rade, do tego beda osobne mapy

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o co chodzi z tym że jak chcę dołączyć na jakiś serwer z menu w steamie (widok>serwery) to pisze "nie masz zainstalowanego modułu 3ciej strony" przez to nie mogę również dołączyć do graczy L4D z naszej grupy

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się też tak zdarzyło. Najpierw z odpalonego HL2 próbowałem się przełączyć na L4D (pewnie tak nie można), zamknąłem i próbowałem na Steamie i znowu ten sam komunikat (nie wiem czemu, bo wcześniej nie miałem problemów), ale z odpalonej gry normalnie się dołączyłem do znajmych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosta przyczyna tych błędów, servery dedykowane nie zostały zaktualizowane przez ich administratorów (pamiętajcie, że jest sobota).

server is enforcing consistency for this file scripts_instruction_lesson.txt

to po prostu oznacza, że nasz plik różni się od serwera.

Nawet oba na Neostradzie nie działają. Oto one (wpisać connect <adres IP> w konsoli ~)

connect 193.110.122.209:27016

connect 193.110.122.209:27015

Mi to lotto we wtorek odblokują full (już mam załadowany na dysku) :D a tutaj trochę żeby podkręcić atmosferę:

http://www.left4dead411.com/news/2008/11/v...o-edge-xbox-17/

Krótka wstawka z nowej mapki (coś jakby las) i pokazane jak gra się zainfekowanymi (w pierwszej wersji dema też się dało). Ogólnie koleś tam grać nie potrafi + xbox to wiecie ;) ale widać co nieco.

Tutaj coś jakby recenzja, widać sporo mapek, między innymi farmę (będzie wypas, niby noc ale dzień na niebie i pole kukurdzy :>)

http://www.left4dead411.com/news/2008/11/1up-show-lost-boss/

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od nowego update dema jest problem z druga mapą(metro), na każdym serwerze występują "time outy" przez pierwsze "kilkadziesiąt metrów" mapy ;/

----

Fulla też kupię ale wersję pudełkową, jest trochę taniej i w pudełku [;

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym błędem właśnie się spotkałem. No cóż to tylko demo ;) Czytajcie ogłoszenia na Grupie PurePC :D

EDIT:

Admin Neostrady (ten od gier) właśnie zrobił update serwerów dema ;0 wszystko już działa.

Przeszedłem drugą mapę i nie wywala się nic, pewnie to była wina tamtych serwerów.

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi