Skocz do zawartości
Gość StoProGratis

Left 4 Dead

Rekomendowane odpowiedzi

zakończenie, której kampanii uważacie za najtrudniejsze?

Zdecydowanie te "na" szpitalu. Bez zmiany trudności nie dało się. Za to najłatwiejsze jest zakończenie drugiej kampanii. Reszta średnio trudna.

Grałem na poziomie Expert z Botami .

Edytowane przez Stachuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polskich nie znaju , ale tu jest duuzo polaków.

79.165.32.67:27015

195.114.7.24:27026

94.31.191.29:27015

82.193.146.197:27016

82.193.149.51:27015

82.193.146.197:27015

82.193.149.51:27016

89.190.205.222:27017

82.193.146.197:27017

82.193.149.51:27017

93.100.56.160:27017

93.100.56.160:27016

87.222.31.170:27015

l4d.novgames.ru: 27015

l4d.novgames.ru: 27016

l4d.novgames.ru: 27017

l4d.novgames.ru: 27018

l4d.novgames.ru: 27019

l4d.csmania.ru:27015

l4d.csmania.ru:27016

l4d.csmania.ru:27017

l4d.csmania.ru:27018

l4d.csmania.ru:27019

l4d.ukrgame.net:27050

l4d.ukrgame.net:27051

l4d.ukrgame.net:27052

l4d.ukrgame.net:27053

l4d.ukrgame.net:27054

game.nashalife.ru:27041

game.nashalife.ru:27042

game.nashalife.ru:27043

game.nashalife.ru:27044

miłego. działaja 100% conajmniej 27 u mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom , cięzko jest czasami , wkurza mnie tylko że polacy jak zwykle wyzywają wszyskich, czyli noob, lager , ruski hu... , pier... ty angolu . itd. [ciach!]iarze wystawiają gnoje etykiete pl.

stachu na jakich sterach latasz na swojej 7300gt

Edytowane przez elfuego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom , cięzko jest czasami , wkurza mnie tylko że polacy jak zwykle wyzywają wszyskich, czyli noob, lager , ruski hu... , pier... ty angolu . itd. [ciach!]iarze wystawiają gnoje etykiete pl.

nie wiem jak to jest ogolnie bo pykam dopiero 2-3h z ludzmi ktorych wogole nie znam ale ogolnie jak dotad pelna kulturka :) moze zmienie zdanie jak pogram wiecej niemniej znow tydzien stracony na giercowaniu i to minimum:D kobieta mnie zabija tluczkiem do miesa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rozwiazalem to w bardzo prosty sposob. nie gram na polskich serwerach, nie gram z polakami. wyjatki to ludzie, ktorych znam, chocby stąd. 

bylo, pare postow wyzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

178.28, bo chyba te jako ostatnie obsługują serię 7xxx. Gram w 1024x768, Wszystkie opcje na maksa, oprócz cieni ( medium ) i wygładzenia krawędzi ( x4 )

mam nadzieje, ze temat ucichl, tylko dlatego, ze wszyscy zainteresowani graja. gierka naprawde swietna. wciaga niesamowicie.

Podejrzewam, że masz rację :D, Stranded już pewnie do 100h dobił :P

Edytowane przez Stachuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra rzeczywiście potrafi wciągnąć, mimo że na początku trochę czułem się rozczarowany :) Teraz jednak z ręką na sercu mogę polecić... No przyznam że powoli zaczynam odczuwać lekki niedosyt co do ilości map... mam nadzieję że pojawią się wkrótce jakieś nowe :)

PS. Cena w MM 99zł .

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy Valve z czasem wprowadzi nowe bronie np. MP5 widoczne na rysunku.

Myślę, że to jest jakiś art-work pre betowy :P

btw. a Francis z Louisem zarosna z biegiem czasu

Jakieś potwierdzone info ? Rozwiń tą myśl, przez całą kampanię nic się nie zmienili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest pewnie tak jak mowis - wczesny art work - jednak nie wyklucza to mozliwosci dodania dodatkowych broni z czasem - tak zeby ludziom L4D sie za szybko nie znudzil.

Odnosnie tego zarostu - tylko sie wyglupialem, o ile Louis by jakos wygladal to Francis.. hmm moglby byc jakims bossem po stronie zainfekowanych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są screeny sprzed roku chyba (te poniżej), z jakiejś mega bety. Co jak co ale te modele wyglądały o wiele lepiej, troche jak bezdomni, ale te nowe się wyróżniają i w zasadzie już z daleka widać kto tam stoi. Francis wyglądał jak prawdziwy harley'owiec a reszta bardziej realistycznie, a Bill przede wszystkim wygląda jak dziadek na tych screenach a nie jak dziadek z twarzą niemowlaka tak jak teraz ;/ Concept arty są jak widać z 2005.

Tu więcej:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika'

Dla ciekawskich polecam zagrać całą pierwszą kampanię w trybie komentarza twórców, sporo można się dowiedzieć. Kilka przykładów:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W singlu można włączyć komentarze twórców i tam mówią m.in. co i dlaczego zmieniali. Np. dziadka odmłodzili. Z jednej strony miał być to doświadczony weteran, z drugiej miał wyglądać jak ktoś, kto nadal jest w formie i nadąży za resztą. Z Louisa zrobili reprezentanta "klasy średniej"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwazylem ze pisaliscie o wersji beta Left 4 Dead. Sporo o niej mozna uslyszec grajac w wersje z komentarzem tworcow. Podobno zamknieta beta byla juz rok temu.

Tutaj kompilacja z wczesniejszych wersji

http://www.youtube.com/watch?v=uxYxh0am6pw

widac ze ocaleni wygladali inaczej , i moim zdaniem w ostatecznej wersji prezentuja sie najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff... Po długich ciężkich bojach przeszliśmy wraz ze znajomymi całe Left 4 Dead na poziomie Expert :) Na początku nie było łatwo ale jak już się znalazło dość pewny sposób na tanka to było już nieźle ;) W sumie to szkoda że tak "szybko" się to skończyło ale gra i tak warta zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smieszny sposob na przejscie lokacji: dach szpitala na poziomie expert, zaprezentowali mi pewni Rosjanie. Wada tej metody jest to, iz jeden 'ocalaly' musi zginac, jednak pozostali nie zostaja nawet drasnieci. W sumie psuje to troche klimat ale raz, dla zabawy - mozna sprobowac.

Chodzi o to, zeby jedna osoba poszla odpowiedziec nadac sygnal w radiostacji, pozostali schodza sie z powrotem do budynku szpitala i czekaja na zombi i Tanka (ktory zawsze wpada do szybu windy)..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi