bielski Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 a moze ktos roziwnac tryb versus ? jak to to wyglada itd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 No zaczynasz (niestety tylko 2 z tych 4 dostępnych a więc las i farmę) normalnie kampanię i 4 osoby grają jako Ocaleni a kolejne 4 jako zainfekowani. Z tym, że jak grasz jako człek i zginiesz to zamieniasz się w zainfekowanego. Najlepiej grać grubasem, można pluć na ludzi i nagle biegnie horda zombie ;> Potem wkleje tu jakieś screeny z gry zainfekowanymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 ci ktorym dziala demo w SP, moga pograć jako infected. przeciez bylo glosno jak to zrobic jakis tydzien temu :D osobiscie jednak wole byc ludzikiem z shootgunem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 ale demo już nie działa chyba, że ktoś ma tą wersję z torrenta zhackowaną to trzeba mieć wersje pierwszą dema, inaczej nie zagra się zainfekowanymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 no wiec straciliscie okazje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 ja zainwestuje w oryginal jak tylko cena troche zleci, pytanie czy komus sie wtedy jeszcze bedzie chcialo to przechodzic ( 2 plansze w demo gralismy przez 6 dni wkolko ale wkoncu sie znudzily ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 zainwestuj odrazu bo nie bedzie z kim grać :) ja grałem troszke dluzej i chetnie zagralbym znowu w te 2 levele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 zainwestuj odrazu bo nie bedzie z kim grać :) ja grałem troszke dluzej i chetnie zagralbym znowu w te 2 levele.no wlasnie, dlatego zastanawiam sie czy warto wydac te kosmiczne 120-140zl zeby pograc 3-4 tygodnie i odlozyc tytul na polke... kurde, 99zl jeszcze bym zainwestowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 jak sie znudzi to sie sprzeda :) jakos ludziom gry w multi sie nie nudzą. dlatego nie wiem co to ma do L4D jednym sie spodoba innym nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 jak sie znudzi to sie sprzeda :)pamietaj ze gre rejestrujesz na swoim koncie steam. lepiej zebys nie mial na nim innych gierek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 dokładnie ;) http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Steam-t24515...ml&hl=Steam Inne 1) Czy mogę sprzedać/pożyczyć gry z mojego konta Steam? Nie. 2) Czy mogę zmienić login konta Steam? Nie. Raz wybrany login pozostaje już do końca. Natomiast podczas gry można wybrać dowolny nickname niezależny od loginu Steam. Ja od roku kupuję wszystkie gry na Steam i podejrzewam, że już NIGDY nie kupię gry w pudełku, a jeśli już to tylko taką którą będę mógł dodać do swojego konta Steam. Cholernie trudno się odzwyczaić od całego Steam'a. Mogę grać we wszystkie gry na swoim koncie gdzie tylko mi się podoba. Wracając do tematu Left 4 Dead, gra ma fajne osiągnięcia, np. podpal wiedźmę, zabij tanka w pojedynkę (te wielkie coś), zabij zombiego ciosem w plecy, zabij 20 zombich granatem czy np. ukończ kampanię (jakąkolwiek) z samymi pistoletami (da się! :D). Gra się prędko nie znudzi, tymbardziej że Valve zawsze daje jakiś content free, jakieś mapy, bronie, postaci, aktualizacje. Nawet sami to obiecali w oficjalnym news'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 a sa jakies nowe typy zombiakow, no i jak z nowymi zabawkami ^^ ? tez sie czaje na te gre, no ale jak gdzies tam wyzej, nie za 150 :/ narazie czekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 są np kolesie w kamizelkach drogowców, w szpitalu biegają w kitlach (widać im tył xD), ogólnie nie zwracałem za bardzo uwagi na to. broni nie ma więcej ( ;( ) ale są np. butle z tlenem, z propanem i można je rzucać a potem strzelić. ale jestem pewien, że Valve doda coś przeciagu kilku miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 chcesz powiedzieć, ze z broni nie ma nic poza tym co w demie? szkoda. moze dodadza pile spalinową i miotacz ognia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 no nie ma. kilka screenów z trybu versus: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 A sprawa "Sejwów" Jak to z tym jest, zapisujemy kiedy chcemy ? Czy w Safe Roomach ? A może wcale, trzeba grę przejść "na raz " ( chardkor xD ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 podejrzewam, ze w safe roomach robi sie auto save. w demie nie byly to duze odleglosci, wiec taki patent jest ok. chyba, ze w pelnej trzeba wiecej przedreptać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 To nie jest Half-Life czy jakiś Stalker. Tam generalnie jak ci się zachcę grać np. 5 mapę z jednej kampanii to sobie robisz tak (single jak i multi tak się da): A jak chcesz "zapisać" to się nie da, nie ma czegoś takiego, bo niby po co? To jest co-op. To jest taka giera, że siadasz grasz ot tak z kumplami bez zobowiązań, olewasz sejwy itd. Tzw "casual game". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 to znaczy ze jak przejde pierwsza kampanie online i bede chcial zaczac drugą to co? szukac takiego serwa czy jak. wolalbym grac po kolei niz wpasc na serw 1 raz i walic koniec gry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Przeszedłem dwie kampanie, niestety z botami na poziomie zaawansownym... I tak było ciężko. Nie miały ze sobą żadnego powiązania. W każdej kampanii jest po 5 "misji", każda piąta to jest rzeźnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Bot przynajmniej Cie nie zabije.. zdazyl mi sie wczoraj taki przypadek: gosc wlecial na linie strzalu, a ze mial malo 'energi' - padl, pomoglem mu wstac a ten mnie zabil i sie rozlaczyl. Pomijajac to ludzie sa w porzadku ale bardzo ciezko o zgrany zespol tak zeby przejsc gre na poziomie expert.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Dlatego w takie gry najlepiej gra się ze znajomymi, wtedy ma się pewność że nikt nie odwali jakiegoś cyrku. Ja aktualnie przechodzę z kumplami 3 lokację na poziomie expert. Teraz mamy małą przerwę i lecimy dalej ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 to znaczy ze jak przejde pierwsza kampanie online i bede chcial zaczac drugą to co? szukac takiego serwa czy jak. wolalbym grac po kolei niz wpasc na serw 1 raz i walic koniec gry :/ nie, ty sobie możesz włączyć jakikolwiek level nawet na single Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek213 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam mam problem z ta gra gra normalnie sie wlancza wlancza sie gra pochodzi bardzo dobrze bez przyciecia az nagle tnie sie ze nie da sie grac a nawet nie widac zombich ????? co tu zrobic ?? MOJ KOMP AMD ATHON 2300+ 512ram Geforce 7600GS 512Ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Wymagane minimum dla tej gry to 1gb pamięci RAM i obstawiam że to właśnie powód Twoich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Mam pytanko czy ktoś już widział left 4 dead w media markt/empik? jesli taka jaka jest cena??:) Pytam bo chcę wersje pudełkową i jutro już bym sobie podjechał po pracy i kupił;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 139zl w empiku co narazie wstrzymalo mnie przed zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Dwa screeny ode mnie : Gołe tyłki , to o czym wspominał Stranded I dosyć ciekawe bazgroły na ścianie ( i miss the internet xD ) W Safe room'ach są ciekawe wskazówki dotyczące aktualnej drogi, np. pisze aby trzymać się torów , niestety nie mam screena. Wybaczcie za niską rozdzielczość ( 1024x768 ) 73GT nie bardzo chce w wyższych pracować. Edytowane 21 Listopada 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Gra fajna, ale cena 139 zł to jest mega przegięcie wartość gry jest w rejonie 79 zł i ani złotówki więcej jak będzie w tej cenie kupie jak nie trudno przeżyje bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) jakos strasznie przezywacie cene tej gry. kazdy by chcial tylko tanio i tanio. 129 za FC2 to przegiecie. co tam FC, undercover to dopiero zlodziejstwo. jakby valve karmilo nas od zawsze taniochom to rozumie, ale nigdy tak nie bylo. Edytowane 21 Listopada 2008 przez Pigipon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...