vasyndrom Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) spotkal sie ktos z sytuacja ze przy probie polaczenia z serwerem(najczesciej nieudanej) rozlacza wam neta na jakies 2-5min? net jaki posiadam to 8mb w british telecom lacze sie z routerem za pomoca wi-fi. Edytowane 20 Grudnia 2008 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 No to muszę odstawić L4D, GF 6100 nie daje rady w żadnych ustawieniach graficznych - 640x480 , wszystkie bajery wyłączone ( strasznie gra wygląda wtedy xD ) 22fps gdy patrze się na ścianę, 11 fps Podczas ataku hordy sztywniaków ... A wszystko przez drożejący prąd - dążę do obniżenia kosztów za energię elektryczną... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja również żadnych problemów ani razu z grą nie miałem. @podaj ip tego serwera , jeszcze nie grałem z żadnymi polakami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodpod Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja również żadnych problemów ani razu z grą nie miałem. @podaj ip tego serwera , jeszcze nie grałem z żadnymi polakami :P 193.42.218.22:27021 serwer na haslo :D moge podac, ale tylko na steam. moj profil steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44508 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) Zapierałem się jak mogłem, ale jak znalazłem ofertę za 80 zł to nie mogłem się oprzeć:-) Do zobaczenia online ps. jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wydajnością gry - ponieważ miałem "mały pożar" ostał mi się tylko lapek i sprawuje się całkiem przyzwoicie. Edytowane 3 Stycznia 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Szozi, To się nazywa "Source" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodpod Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 no dobra. wykupilem serwer publiczny, 4 sloty ip: s2.pifpaf.pl:27015 lub 193.42.218.12:27015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo770 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zapierałem się jak mogłem, ale jak znalazłem ofertę za 80 zł to nie mogłem się oprzeć:-) Do zobaczenia online ps. jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wydajnością gry - ponieważ miałem "mały pożar" ostał mi się tylko lapek i sprawuje się całkiem przyzwoicie. ja mam ''pare'' szt : Left 4 Dead - Steam Key jak 'coś' - pisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 dziś wypuszczono "wyśmienitego" wręcz patcha dzięki niemu mam dosłownie 2x mniej FPS, miesiąc cieszyłem się grą, gra ledwo teraz wyrabia, jeszcze jedno takie łatanie i gra poleci w kąt, zupełnie jak TF2, z nim mam te same objawy, co patch to spadek FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 nie dali nowych mapek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 bo to było tylko łatanie niektórych błędów, na całkowicie nowy content poczekamy chyba jeszcze, pewnie wtedy marketingowcy pójdą w ruch, promocje, darmowy weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginder Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 ps. jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wydajnością gry - ponieważ miałem "mały pożar" ostał mi się tylko lapek i sprawuje się całkiem przyzwoicie. co siedzi w lapku ? czy z X3100 moge sie za ta gre zabierac ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) co siedzi w lapku ? czy z X3100 moge sie za ta gre zabierac ? ;)Nie, gra ledwo działa na 6600GT a co dopiero z tą integrą. a co u niego w lapku siedzi? masz sygnaturę... GF 8600GS Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Niedawno zainstalowałem modyfikację do gry. Nie pamiętam nazwy, był mod od jakiegoś usera zagranicznego forum. Główne modyfikacje: Brak latarki Brak Celownika Tylko strzał w głowę zabija Zombi Nie ma Zombi boss'ów Jesteśmy sami Jest mało amunicji W "Safe Room'ach" nic nie ma Bardzo duża ilość hord zombi Zombi i gracz poruszają się wolniej ( nie wiem po co, chyba aby gra była dłuższa ) * To by było tyle, zrobiło się straszniej, trudniej, bardziej realistycznie ( imo ) *Zna ktoś komendę na prędkość gracza/zombi? Edytowane 21 Stycznia 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Autor: Kamil „JAGg” Bąk Dziś miałem przyjemność rozmawiać z jednym z organizatorów już trzeciej edycji imprezy pod nazwą Targi komputerowe w Lublinie & Lublin Game Party. Impreza ta to wspaniała zabawa i świetna okazja do tego aby zagrać Off-Line w takie gry jak Call Of Duty 4: Modern Warfare, czy chociażby Wolfenstein: Enemy Territory. W tym roku nie może być inaczej. Nie zabraknie na niej tytułu z serii Call of Duty. Jednak wiekowe już W:ET musi zrobić miejsce dla swoich nowszych kolegów. Może to być wspaniała okazja na ukazanie się pierwszego w Polsce LAN Party z Left 4 Dead. Jest to jednak nie lada wyzwanie, gdyż wiadomo, że gra jest nowa i mało rozpoznawalna na scenie polskiego multigamingu. Zbyt mało ludzi angażuje się w rozbudowę sceny Left 4 Dead w Polsce. Wszystkich zainteresowanych fanów L4D prosimy o pomoc w przekonaniu organizatorów lubelskiej imprezy, aby to właśnie nasza gra brała udział w targach. To także wspaniała okazja dla was, by pokazać swoją grę poprzez eliminacje On-Line, a potem podczas wspaniałej zabawy w jednym miejscu z najlepszymi graczami w Polsce, a może i nawet gośćmi z Europy. Każda pomoc to krok bliżej w dążeniu do celu jakim jest Left 4 Dead na LGP 2009. Więcej informacji odnośnie imprezy LAN oraz więcej szczegółów w kwestii pomocy chętnie udzielą wam: Kamil „JAGg” Bąk Steam: jaggunio e-mail: klasaspecow@gmail.com GG: 6909094 qhn Steam: qhnzone źródło: http://left4deadpolska.wordpress.com Na stronie jest rowniez zamieszczona ankieta dotyczaca Waszego zdania na pomysl gry na targach - klick Edytowane 29 Stycznia 2009 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 zainstalowal ktos moze nowe catalisty 9.1 bo na nich cos ta gra marnie dziala fps skoczyl ale gra wiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dokładnie na nowych cat 9.1 gra sie wywala do pulpitu co jakiś czas ,wczoraj myślalem że nerwicy dostane ,chyba wróce do 8.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) wrocilem na 8.12 i tez to samo dodam ze wyrzucilem ccc i stery i nawet przy pomocy att odinstalowalem dodatkowo ale dalej jest to samo. Edit: Wylacznie w opcjach "multicore rendering" chyba rozwiazuje ten problem Edytowane 1 Lutego 2009 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Ktos moze wie jaka jest w l4d komenda na zlimitowanie fps ? Od razu napisze- nie dziala sourcowa komenda fps_max. Jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Nie istnieje taka komenda, w nowszych grach Valve fps_max jest po prostu 300. Ewentualnie włącz V Sync. Edytowane 8 Lutego 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 panowie krotka piłka, jako ze cena spadała znaczaco. gre juz mozna miec za 4 dychy. brac czy nie brac :D ? jak to tam wsyztko wyglada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) panowie krotka piłka, jako ze cena spadała znaczaco. gre juz mozna miec za 4 dychy. brac czy nie brac :D ? jak to tam wsyztko wyglada :P Gdzie za 4 dychy mozna dostac ta gre? aha key na allegro a kupował ktoś tam? jak to jest z tymi keyami? Edytowane 28 Lutego 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Klucze z allegro działają, oczywiście jak jest odpowiedni sprzedawca. Nie zagrać w L4D to grzech! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Tez sie skusilem :) teraz sie ciesze, ze nie wzialem premierowego wydania. Stowka w kieszeni ;) a z keyami jest wszytsko oki, po przypisaniu do konta raczej nic nie ma prawa sie z tym stac ;) Edytowane 28 Lutego 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 A ja właśnie po całym tym czasie żałuję, że w ogóle kupiłem tą grę. Dałem za nią prawie 170zł ;] A nie grałem w nią już z 2 miesiące (i raczej się nie zapowiada żebym zagrał). Nadchodzacy "pack" raczej tego nie zmieni. Następnym razem 3 razy się zastanowię zanim kupię coś od Valve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senseipl Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 stranded napisał Dałem za nią prawie 170zł ;] A ja 70, gdzie tu sprawiedliwość? Na steam kupuje się tylko w czasach promocji których jest od groma i widziałem już l4d -70 off bodajże. A gierka jest świetna, aktualnie jestem w klanie ponieważ męczą mnie newbies grający na expercie a za przeproszeniem ciach!o potrafią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) można wiedzieć na czym polega gra w klanie w L4D? Cena na Steamie przy obecnym kursie dolara jest masakrystyczna ;] Edytowane 28 Lutego 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 gra tanieje to nooby kupuja. kiedys wchodziles na experta i grales z ludzmi naprawde potrafiacymi grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senseipl Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Mamy swój dedykowany serwer, gdyby nie można było znaleźć dedyka publicznego <zdarza się>. Gramy sparingi w trybie versus i jest z kim grać. Ogólnie większy fun,albo jak to niektórzy mówią fan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...